Magazin Srbija

Ako je Tijana Ajfon prostitutka, šta je onda Tanja Santrač?

U svim medijima Srbije i šire, udarna vest dana je hapšenje stanovite Tijane Ajfon ovdašnje. Vest je čak preneo i RTS.  „Tijana Ajfon među privedenima u akciji u Bijeljini“,  masnim crnim slovima javio je RTS pozivajući se na RTRS.

Uz šture podatke akcije, krađu biografiju i nadimak, preneto je da je osumnjičena za krivično delo navođenja na prostituciju.

PROSTITUTKA! Već su presuduli ostali „mediji“ dok je „čereče“ naslovima, tekstovima i fotografijama iz njenog života. I to najviše oni koji su od nje koliko juče pravili rijaliti zvezdu i starletu.

Pre ovog hapšenja u javnost je tokom vanrednog stanja procurela još jedna vest o stanovitoj Tanji Santrač ovdašnjoj. Za razliku od Tijane, koja nazadovala od rijaliti zvezde sa malih ekrana do prostitutke sa naslovnih strana, Tanja je napredovala i nastavlja da napreduje.

Da li joj je napredovanje udarilo u glavu ili samo nije pazila, tek čir je pukao a RTS prećutao.

Drugi nisu hteli više da ćute. Dok je većina građana bila zatvorena u stanovima, Santračeva je iskoristila svoju poziciju direktorke Centra dečijih odmarališta i sebi i svojoj porodici obezbedila tronedeljnu izolaciju u Mitrovcu na Tari. I pride na raspolaganji imala i 15 zaposlenih, kako prenose mediji.

RTS vest nije ni preneo. Muk. Tajac, a reč o mnogo ozbiljnoj stvari od obične prostitucije. Reč je o političkoj prostituciji. O gaženju preko svih i svakoga zarad ličnog interesa, vlasti i masti i dobijanja dobro plaćenog i sigurnog državnog posla, te sticanju privilegija koja idu uz njega. Naravno bez ikakve odgovornosti i na teret građana Srbije.

Zašto RTS nije preneo vest o stanovitoj Tanji ali jeste o hapšenju stanovite Tijane? Zašto?

Da li zato što je Tanja Santrač član uz niz državnih uhlebljenja član IO SNS?

Da li zato što je bila član programskog odbora RTS 2012. godine?

Ili možda zato  što je bila jedna od savetnica ministra Nebojše Stefanovića u Ministarstvu unutrašnjih poslova, te šef biroa od septembra 2014. do januara 2016. godine?

Ili možda zato što je u januru 2016. prešla u Ministarstvo spoljnih poslova, i bila konzul Republike Srbije u Beču?

Ili možda zato što je bila i stariji savetnik spikeru u Narodnoj skupštini Republike Srbije!?

Karijare i uspon ove mlade i napredne političarke počeo je strelovito sa dolaskom naprednjaka na vlast. Pre toga joj je u biografiji stajalao samo da je bila sales manager.

Počela kao ekonomista, a završila sa zvanjem mastera iz filologije. I nikome ništa nije bilo čudno otkud jednoj takvoj osobi rođenoj 1982. godine toliko mnogo funkcija i ko zna koliko primanja za tako kratko vreme.

Ako je Tijana Ajfon prostitutka, ko i šta je onda Tanja Santrač?

Da li je pitanje čime se bavi i šta radi Tijana Ajfon od javnog interesa za javnost ili je to možda poslednji slučaj stanovite Tanje Santrač ovdašnje i koliko još takvih na državnim jaslama ima?

Budi svoje grudi, svoj nosić, svoja guza, najtanji struk, devojka od 1.000 lajkova, jer onda vrediš!

Ivan Gunjić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

291 Shares
291 Shares
Share via
Copy link