Magazin Poznati

Glumica “prevaspitala” sve koji je smaraju o trudnoći: “Možda sam imala 4 spontana ili depresiju”

tihana lazovic glumica
Printscreen/Instagram/tihanalazovich

Tihana Lazović, supruga glumca Baneta Trifunovića, godinama trpi torturu pojedinih tabloida koji dovode u pitanje njeno navodno drugo stanje.

Naime, pre nekoliko meseci internet je „preplavila“ vest o njenoj navodnoj trudnoći, a u opisu teksta su stavljani razni komentari.

Kako bi odgovorila na ove napise, glumica je objavila duhovit video-snimak na Instagramu na kojem je spojila naslove i u drugom delu klipa pokazala sebe kako trči i šalje dva srednja prsta novinarima.

– Često tako tabloidi pišu, navikne se čovek. Odmakneš rukom, nekad se dobro nasmeješ, uglavnom ignorišeš. Onda se pojavi s vremena na vreme ‘članak’ i naslov koji nije smešan a nije ni za odmahivanje rukom. Štaviše, vrlo je opasan i uvredljiv, te prevazilazi sve granice – započela je Tihana.

– Možda ne mogu da imam decu, možda ne želim imati decu, možda sam bolesna, možda pare želim da trošim na cipele a ne na pelene, možda nemam majčinski instinkt, možda silno želim ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lenja, možda su mi psi draži od dece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim da plešem do pet sati ujutro, možda ne znam šta želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje telo sad sviđa i ne želim da budem trudna, možda ne želim da prestanem da pušim, možda ne želim da izmišljam društveno prihvatljive razloge da budem majka. Zato, od*ebite – napisala je ona.

Ova objava naišla je na brojne komentare podrške, a mnogi su pohvalili i Tihanine reči na kraju videa:

„Moje telo, moj izbor. Od*ebi.“

Pijani otac me tukao u 7. mesecu trudnoće, sad mu menjam pelene a on me zove „kurvo“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

52 Shares
Share via
Copy link