azijska robna kuca
Magazin

Temerinski Kinezi protiv masovne histerije: „Molim te budi pametan covek, nemoj samo slusas grupoati vest“

Vlasti Narodne republike Kine izvestile su 31. decembra Svetsku zdravstvenu organizaciju o pojavi novog virusa gripe, čija je epidemija krenula iz grada Vuhan.

Od decembra novi virus je registrovan kod gotovo 2.700 ljudi, a podleglo je više od 80. Korona virus se prenosi između ljudi, a karakterišu ga ozbiljne disajne teškoće.

Novi oblik virusa koji se pojavio u Kini nije toliko snažan kao virus SARS, koji je izazvao epidemiju početkom 2000. godine, ali se pokazao zaraznijim sa mogućnošću prenosa pre pojave simptoma.

Koliko se strah uvukao među sve građane sveta, ali i Srbije pokazuje i najnovija objava vlasnika jedne kineske radnje u Temerinu.

Očigledno preplašeni kupci počeli su da zaobilaze ovu prodavnicu i uplašeno gledaju Kineze što ih ih nateralo da objave saopštenje kako u rodnoj zemlji nisu bili godinu dana, te i da kod njih nema virusa.

Uprkos svojoj ozbiljnoj nameri da privuku ponovo nazad kupce, ovi Kinezi su nasmejali čitavu javnost svojom objavom.

– Šta zelimo da kažemo? Ovako, nemamo VIRUS!!!! I nisu svi kinezi ima virus!!! Jer virus krenuo u januar 2020,a mi nismo bili u Kini od prošle godine. znači, Azijka Robna Kuća je zdravo konačno, molim te budi pametan čovek. nemoj samo slušaš glupe vesti ,hvala svima – stajalo je u objavi, ispod koje su dodali „znaci virus je u kini,U KINI!! nije u Srbiji! a mi smo kinezi U Srbiji“ odnosno, kako se virus nalazi na teritoriji Kine, a ne u Srbiji, te i da su oni Kinezi koji žive i rade u Srbiji.

sta zelimo da kazemo? ovako,nemamo VIRUS!!!! i ni su svi kinezi ima virus!!! jer virus krenuo u januar.2020,a mi nismo…

Gepostet von Azijska Robna Kuca Temerin am Montag, 27. Januar 2020

Korisnici društvenih mreža oduševljeno su šerovali i komentarisali ovu objavu koja ih je beskrajno nasmejala. Ipak, mnogi od njih su se usaglasili da oprez ipak treba da postoji.

Vidija sam Kineza s natpisom da nije Kinez

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

41 Shares
Share via
Copy link