Magazin

Identifikovana osoba čije je telo pronađeno u blizini kuće svekrve Ane Volš

ana-vols
Foto: Instagram/anawalshe

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju Ani Volš.

U međuvremenu je utvrđena identifikacija i telo pripada muškarcu Majklu Greju koji je nestao 11. decembra, prenosi boston25news.

Ranije ovog meseca, državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, podsetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

– Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo, izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

Ana Volš je bila milionerka, posedovala vredne nekretnine širom SAD

Izvor: Kurir

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

19 Shares
Share via
Copy link