Magazin

Novi test: Koliko si ljigav od 0 do “nije bilo šamara” Šapić?

Žaklina Tatalović odgovorila je Aleksandru Šapiću putem Tvitera napisavši da zaista nema konkretnih samara na koje bi trebalo reagovati.

– Malo Lukas maltretira mene, malo poslanici maltretiraju novinare N1 i Nove S, ali Bože moj, nema tu još konkretnih šamara – navela je na Tviteru Žaklina Tatalović, osvrćući se na objašnjenje lidera SPAS-a, Aleksandra Šapića, zašto nije reagovao na uvrede folkera, Ace Lukasa, upućene novinarki N1.

Predsednik Opštine Novi Beograd i lider SPAS-a pokušao je  da objasni zašto nije reagovao kada je pevač Aca Lukas na TV Pink u njegovom prisustvu vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, navodeći da “ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jedno drugom da kažu različite stvari”, te da u studiju Lukas nikog nije ošamario, a on “okrenuo glavu”, piše Direktno.

– Gospođa Tatalović je odlučila da komentariše jednog od sagovornika. Ona je to uradila, moram priznati, na izuzetno pristojan način, dosta perfidan i kulturan, ali nema nikakve dileme da je bio pristojan. On (Lukas) je odlučio da joj odgovori na jedan nepristojan način, nekulturan i ne previše pametan, moram i to da priznam. Ali, kako da vam kažem, tu se sve završava. Ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jednom drugom da kažu različite stvari, pa čak i na način na koji je to uradio gospodin Lukas. Meni nije bilo prijatno dok sam to slušao, ali ja njemu nisam ni staratelj, ni roditelj… Nije došla šminkerka da našminka Acu Lukasa, a onda joj on udario šamar, pa sam ja okrenuo glavu, nego prosto postoji motiv zahvaljući kome je on reagovao. Da li je reagovao primereno? Nije – izjavio je Šapić.

Podsetimo, folk pevač Aca Lukas bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović i to na račun njenog fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali.

“Muškarac” Šapić je hteo da se opere, ali mu ni sapun krmećak ne može pomoći

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link