Magazin

Srpska manekenka prošla kroz pakao u Turskoj: Tukao me je gde god je stigao (FOTO)

Turski i domaći mediji prenose da je srpsku manekenku Tanju Đukić zverski pretukao Turčin Čagri Tortop sa kojim je dve godine u emotivnoj vezi i živeli su zajedno.

Nad njom se nasilnik iživljavao sedam sati u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomoram, javlja B92.

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji.

Gepostet von Tanja Djukic am Dienstag, 17. Oktober 2017

“Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao”.

Rekla je da je pala u nesvest od udaraca, ali da se nasilnik nije zaustavi već je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

“Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji”, ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

After contest ''relax'' ???

Gepostet von Çağrı Tortop am Montag, 17. August 2015

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Ona je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje.

Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju.

Rekla je da nasuilnik nije priveden, a da su po nju u Tursku došli roditelji iz Srbije.

Povređena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživela oseća i psihički loše. O svemu je obaveštena i Direkcija za javnu bezbednost, koja joj je pružila utočište i smestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja.

Slavici je bivši muž pre 4 godine odveo decu u Tursku, a sada ih je našla u Teheranu

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

541 Shares
541 Shares
Share via
Copy link