Horoskop

Astrološkinja Tamara Globa Ovnovima predviđa srećno leto 2023, dok će Device morati da budu obazrive

TAMARA-GLOBA-ASTRO

Astrolog Tamara Globa naglasila je da će tokom leta 2023. godine sreća pratiti Ovnove dok će Device imati finansijske probleme i moraće da obrate pažnju na svoj novčanik.

OVAN

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka sve će ići od ruke u u bilo kojoj oblasti. Šta god da dotaknu, sve će uspeti.

– Jupiter, zvezda kraljeva, ušao je u znak Ovna. Ova godina će biti period uspeha, uspona u radu, novih mogućnosti i projekata – rekla je Globa.

A krajem maja, kako je primetila astrološkinja, Ovnovi će poboljšati i svoj lični život. Pronaći će dugoočekivanu ljubav o kojoj su dugo sanjali, piše Naj Žena.

DEVICE

Sa druge strane, Globa je upozorila Device da ne rasipaju novac, posebno pred kraj proleća. Prema rečima stručnjaka, ovih dana bi trebalo ekonomičnije da upravljaju svojim finansijama, a ne da ih bacaju tamo gde ne treba.

– Poteškoće su vezane za troškove, pa šta god zaradite, odmah ćete i potrošiti. Nemojte mnogo tresti novčanik u kasno proleće – kaže Tamara.

Pored toga, predstavnici ovog horoskopskog znaka treba da naprave pauzu. Astrološkinja preporučuje odlazak na odmor, pre nego što vredne Device počnu da imaju ozbiljnih zdravstvenih problema.

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja 3 znaka će u 2023. imati enormnu količinu sreće

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link