Horoskop Horoskopski znakovi

Tamara Globa tvrdi da oktobar 2023. svima donosi preokrete, a jednom znaku probleme sa zdravljem i besparicom

tamara globa

Oktobar je mesec Vaga i po pravilzu period kada priroda dolazi u harmoniju i ravnotežu.

Ipak, prema rečima čuvene ruske astrološkinje Tamare Globe, uprkos prividnoj smirenosti, događaji koji će se odigrati ovog oktobra doneće veoma važan preokret u svetskom prostoru. Ovo će u velikoj meri biti povezano sa pomračenjima.

Podsetimo, pomračenje Sunca će biti 14. oktobra, pomračenje Meseca 28. oktobra.

Ovan

Početkom oktobra Ovan će biti zauzet poslom – to će mu doneti značajan uspeh u karijeri. Doći će period kada će i u ličnim aspektima sve biti u redu. Ali u prvim danima meseca mogući su sporovi sa partnerima i šefovima na poslu. Sredinom oktobra vodite računa o svojoj porodici.

Na poslu mogu nastati sukobi iza vaših leđa. Zato budite veoma pažljivi na ono što se dešava oko vas i izbegavajte sumnjive veze. Druga polovina oktobra biće finansijski neizdrživa. Morate biti štedljiviji – nemojte trošiti novčanik, kao što to Ovan voli da radi.

Bik

Prva nedelja u mesecu doneće značajan lični i kreativni uspeh. Budite pažljivi na ono što se dešava oko vas. Ni u kom slučaju ne bi trebalo da povezujete svoj život i posao sa ljudima koji vam nude neke sumnjive ponude. Proverite sve veoma detaljno.

Na poslu mogu nastati poteškoće, na primer, možete da izgubite sadašnji posao. Sve treba pažljivo pratiti. Krajem oktobra ne zaboravite da odvojite vreme za svoje najmilije. Samo nemojte na njih bacati svu snagu svog besa koji se možda akumulirao do ovog trenutka.

Blizanci

Rođenima u znaku Blizanaca oktobar u prvih deset dana obećava najlepši period. Moguća su zanimljiva poznanstva, projekti sa novim poslovnim saradnicima, kao i zabava i aktivna rekreacija. Posvetićete puno vremena radu skoro ceo mesec. Ali neki od sporazuma i projekata koji se odnose na kreativnost, propašće sredinom oktobra.

U trećoj dekadi povedite računa o svom zdravlju. Imajte na umu da će na poslu neko želeti da zauzme vaše mesto. Budite jako oprezni.

Rak

Oktobar će za vas biti ispunjen različitim događajima. U prvih deset dana u mesecu sretaćete se sa različitim ljudima, starim prijateljima, kontaktiraćete sa ljudima sa kojima vas veže posao. Očekujte dobar priliv novca. Iskoristite ga na najbolji mogući način, otvara se dobra prilika. Ali budite oprezni u pitanjima zdravlja i izbegavajte ekstremne sportove.

Sredinom meseca odustanite od obilazaka lekara – bolje je da se bavite sportom. Moguće su svađe sa prijateljima. Ali ni u kom slučaju ne gubite kontakt sa ljudima do kojih vam je stalo.

Lav

Ovo je period rasta za vas u vašem ličnom životu. Istovremeno, biće dobre finansijske ponude i važnih sastanaka koji će doprineti budućoj zaradi. Iskoristite ovo vreme da pomognete svojim najmilijima. Ali u drugoj polovini oktobra može doći do razočaranja.

Ne kupujte za što je možda potrebno više sredstava nego što imate. Neke od stvari koje ste planirali neće se ispuniti.

Device

Početak meseca doneće poslovni uspeh. Stvari koje su vezane za voljene osobe će vas oduševiti. Ali počevši od druge nedelje oktobra, budite pažljivi oko događaja koji su vezani za vaš lični život. Vreme je da filtrirate ljude, mnogi će da otpadnu, a bili su vam prilično dragi i bliski.

Druga polovina oktobra će zahtevati veću pažnju prema finansijskim pitanjima. Budite oprezni sa svojim novcem. Pred kraj oktobra vas očekuje putovanje.

Vage

Oktobar je poseban mesec za vas. Na početku će doneti sporove sa neprijateljima i partnerima, ali istovremeno i podršku voljenih. Uspećete u mnogim stvarima i dogovorima koji se tiču prve polovine oktobra. To su pitanja vezana za lične poslove, društveni život i rad. Ali već od druge polovine oktobra ljudi imaćete sukobe sa okolinom. Razjasnite sve odnose direktno ako želite da izbegnete nepotrebne probleme.

Vodite računa o svom zdravlju sredinom meseca. U drugoj polovini oktobra najviše vremena ćete posvetiti finansijama – mogući su veliki izdaci. Treba da potrošite novac na ono što vam je potrebno.

Škorpija

Mesec burnih događaja. Loši odnosi sa prijateljima mogu bukvalno da eksplodiraju u drugoj polovini oktobra. Budite pažljivi na ono što se dešava iza vas. Možete se svađati sa ljudima kojima ste oduvek verovali. Pokušajte da izbegnete svađe i izgladite odnose.

Sredinom meseca mogući su finansijski gubici, pa vodite računa o tome. Krajem meseca posvetite više pažnje poslu, ali istovremeno ne zaboravite na porodicu.

Strelac

Prva nedelja u mesecu doneće sreću u pregovorima sa nadređenima. Ali nemojte da želite previše, jer materijalni uspeh koji vam dolazi može se srušiti. Na dugim putovanjima će se desiti mnoge pozitivne promene – ljubav, novi planovi, projekti koji se odnose na kreativnost i lične poslove. Budite oprezni: doći će do situacija kada je neko ljubomoran na vaš uspeh.

Početak druge nedelje oktobra doneće poteškoće. Možete izgubiti prijatelja, a neki projekti će propasti. Krajem meseca budite pažljivi na poslu – biće vam potrebna pažnja na odnose sa kolegama. Ne preuzimajte svu odgovornost.

Jarac

Bićete zabrinuti za svoje odnose sa svojim voljenima – na to morate obratiti posebnu pažnju. Poteškoće se mogu pojaviti i u zdravstvenim pitanjima. U drugoj polovini oktobra, Jarčevi će doživeti uspeh u kreativnosti i materijalnim stvarima.

Usmerite pažnju sredinom meseca na odnos sa menadžmentom: ciljevi i planovi će se promeniti, moguće je veliko restrukturiranje poslova, a neko od viših može da ode.

Vodolija

Mesec vreve i promena u ličnim planovima. Budite pažljivi prema svojoj porodici. Događaji koji su prethodili oktobru će se nastaviti – to se tiče porodičnih odnosa. Stvari koje vam nisu išle za rukom i koje su propale krajem septembra mogu se ponoviti.

Biće mnogo kratkih i dugih putovanja, ali budite oprezni na putevima. Izdaleka će stići važne vesti koje će vas oduševiti u prvoj polovini meseca.

Ribe

U prvoj nedelji oktobra posvetite više pažnje deci i njihovim potrebama. Ovog meseca ćete se baviti zanimljivim projektima sa svojim prijateljima i kolegama.

Već od druge nedelje mogu se pojaviti poteškoće koje se tiču konkurenata – neko će odlučiti da vam oduzme uspeh. Ali talenat će utrti put Ribama. Mesec je na prekretnici – radi svoj posao kako znaš. Ne skačite preko glave.

Izvor: Stil

Arapski drevni horoskop važi za nepogrešiv i otkriva najmračnije tajne koje krije vaša duša

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentara

Klikni da objaviš komentar

96 Shares
Share via
Copy link