Horoskop Horoskopski znakovi

Tamara Globa otkrila 2 znaka kojima oktobar 2023. nosi velike probleme i sudbinske promene

tamara-globa
Foto: Printscreen

Stručnjaci za astrologiju oktobar zovu “vatrenim” mesecom, a za pojedine znakove oktobar pred nama doneće kardinalne promene!

Čuvena ruska astrološkinja navodi dva znaka Zodijaka kojima mesec pred nama donosi velike probleme, ali i dramatične promene:

Ovan

Predstavnici ovog znaka želeće da počnu ceo život iznova, kao da im je ovo poslednja šansa za sreću i više nemaju vremena da puste da “stvari idu svojim tokom“.

Vrlo je moguće da će naprsno promeniti posao ili prekinuti dugogodišnju vezu.

Planete će tako uticati da će sve promene naglo dešavati, toliko da ih mnogi neće biti ni svesni. Koliko god da budu zbunjeni u tom momentu, istina je da će im ove promene napraviti duplo bolju priliku za budućnost.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može se desiti iskorak i korenita promena na polju dece. Na primer, postoji velika verovatnoća trudnoće, rođenja deteta, a oni koji imaju odraslu decu – doživeće nešto veoma lepo i važno.

Takođe mogu se desiti i negativne promene gde će doći do razvoda pa i komplikacije oko podele dece.

Postoji mogućnost za pokretanje privatnog biznisa, pa će promene biti i u tom pravcu. Zvezde su takve da jer moguća povrat neke stare ljubavi koja se nije završila niti “oprostila” te su vrata za nju ostala uvek otvorena.

Strelca očekuju okromne sudbinske promene koje će se pokrenuti baš početkom oktobra. Na njima je kako će se njihov život odvijati u budućnosti!

Izvor: Najžena

Ruski astrolog Pavel Globa dao detaljnu prognozu za oktobar 2023: Ovim znakovima novac će se lepiti za prste!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link