Balkan Vesti

Pobednik u ležanju, besan zbog titule “najveći džabalebaroš”, napravio haos u redakciji Dana

takmicenje-izlezavanje-cg
Foto: Privatna arhiva/Vijesti.me

Kada spomenete takmičenje u ležanju, verovatno vam je prva reakcija širok osmeh od uva do uva, a nasilje vam nije ni na kraj pameti.

Međutim, ovogodišnji pobednik takmičenju, koje se po 12. put organizuje u Crnoj Gori, Žarko Pejanović, zvani Knele, očito je želeo da dokaže da je dostojan nadimka, pa je pribegao nasilju kada je upao u redakcije dnevne novine Dan i portala Dan.

On je fizički napao zaposlene lomeći inventar, saopštio je taj medij, nezadovoljan što je u tekstu o takmičenju u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, na kojem je pobedio, nazvan „najvećim džabalebarošem“, prenosi N1.

Pejanović je proglašen za pobednika ovog takmičenja, nakon što je neprekidno ležao 60 sati. Portal pojašnjava da je „najveći džabalebaroš” već par godina ustaljeni naziv za onoga ko pobedi u ovom već tradicionalnom takmičenju, prenosi Politika.

Jedan od zaposlenih u Danu je i povređen, a morala je da intereveniše i policija, nakon čega je izgrednik priveden.

U policijskom saopštenju se precizira da je Pejanović fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J., te polomio staklo i deo inventara u ovim prostorijama.

A.J. je zadobio ogrebotine na šaci, navodi se u saopštenju.

Izvori: N1, Politika

2 Crnogorca obaraju rekord u izležavanju, leškariće bar 117 sati za nagradu od 350€

Čitajte Luftiku na Google vestima

68 Shares
Share via
Copy link