Magazin

Tadić naterao Marića i voditeljku Hepija da se izvine studentima zbog sramotne izjave

tadic-maric-hepi

Lider Socijaldemokratske partije Boris Tadić gostovao je u programu Hepi televizije pred istim voditeljskim parom koji je 24 sata ranije, prilikom intervjua s Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, izvređao studente optužujući ih da uzimaju 1.000 dinara da se pojave na skupovima protiv vlasti. A onda se desilo čudo.

Boris Tadić je, naime, uspeo u nameri da natera voditeljski par, čuven po zlu i temeljitom višegodišnjem uništavanju svake sive moždane ćelije, da upute izvinjenje studentima.

Ovako je tekao dijalog.

Na konstataciju bivšeg predsednika da su „strašno uvredili studente“, Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Aleksandra Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje.

– Ne ‘izvinio’, ‘izvinili’. Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima – insistirao je Tadić.

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčićeva koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

– Bila je ta šala, komika s Ćutom (Aleksandar Jovanović Ćuta, tokom čijeg gostovanja je uvreda izrečena, prim.nov.), ja sam voleo da se zabavljam i onda je ta rečenica upala – dodao je Marić.

– Ali ne smete da dozvolite to. Sad ću ti ko psiholog reći, to govori o podsvesti. Ta rečenica nije slučajno upala – odgovorio mu je Tadić i dodao da to govori baš Mariću jer „zna ko je“ Marić, koji je, kako je Tadić dodao, „devedesetih govorio na studentskim protestima i bio uz studente“.

Ćuta o gostovanju kod Marića: Tom užasu treba sasuti istinu u oči svakom prilikom!

Izvor: Nova.rs

OGLAS

235 Shares
235 Shares
Share via
Copy link