Novi Sad

Sweet dreams – raj za ljubitelje čokolade

“Sweet dreams“ čoko bar na Bulevaru cara Lazara je omiljeno mesto ljubitelja specijaliteta od čokolade. Bilo da je u pitanju čokolada sa ukusima, topla, bela ili crna, čokoladi retko ko može da odoli. Sweet-DreamsČoko bar u ponudi ima i toplu čokoladu sa ukusima kao što su karamela, višnja i lešnik. Osim u čokoladi, ovde možete uživati i u drugim poslasticama poput minjona, voćne bombe, a tu su i princes krofne, palačinke i još nekoliko vrsta kolača. Mušterije za ovaj lokal znaju preko prijatelja i društvenih mreža, jer se fotografije poslastica, zbog prelepog dekorisanja, često nađu na profilima.

sweet-dreams-voce

Dragan Rajković iz čoko bara “Sweet dreams” kaže da roditelji najviše poručuju kafu sa ratlukom, dok deca uživaju u kolačima, ali igranju u lavirintu.

– Ambijent lokala smo prilagodili i za organizovanje dečijih rođendana vikendom – navodi Dragan Rajković i dodaje da mališani najviše vole da provode vreme u bašti, dok ih zabavlja animator.Sweet-Dreams-(5)

Po želji mušterija nedavno su u ponudu uvrstili slatke i slane palačinke, a imaju sendviče i popularne ceđene sokove i limunade.

sweet-dreams-kafa

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

72 Shares
Share via
Copy link