Beograd Magazin

Ispred Skupštine Beograda osvanuo svetleći falus, a toga ni u Dubaiju nema (VIDEO)

svetleci falus skupstina beograd

Skulptura od žice nalik, novogodišnjim ukrasima, u obliku velikog falusa, zasijala je nešto oko 16 časova u centru Beograda, ispred zgrade gradske Skupštine.

Postavka je visoka oko četiri metra, a osvetljena je sa oko 1.500 zlatnih lampica, koje simbolišu “raskoš i glamur rasvete na koju se novac baca dok se deca leče SMS porukama”.

Pijanista je u maju izazvao buru radom “Nova vera”, kada je postavio lik razapetog Hrista na stubu sa kamerama za video nadzor na Novom Beogradu. U junu je postavio “Klackalicu za prekobrojnu decu” na Bežanijskoj kosi, a u julu “odšljakao” portret Novaka Đokovića na 264 kvadratna metra teniskog terena u istom naselju, podseća portal Nova.

Potom je u septembru napravio tek nešto manji portret TV autora Jovana Memedovića od bačenih plastičnih flaša na Savi, da bi poslao ekološku poruku na Svetski dan reka…

Na kićenje Novog Sada spiskano 19 miliona dinara, 1.300.000 više nego lani

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da li će u 12 sati krenuti vatromet sa vrha ukrasa jer bi to bio prizor koji bi obišao ceo svet i tako bi se na fantastičan način obeležio svršetak 2020. godine.

557 Shares
557 Shares
Share via
Copy link