Magazin Putovanja

Svet šokiran fotkom koju je Google Maps snimio u Splitu (FOTO)

Fama oko mundijalskog uspeha reprezentacije Hrvatske polako se stišava, ali to ne znači da pažnja svetske javnosti prema našim zapadnim sesedima jenjava.

Naime, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i dalje je u centu pažnje internet javnosti zbog svog privatnog nastupa u Rusiji, a nasjvežija strakcija postala je fotografija koju je Google Maps naparvio u Splitu.

Istražujući ulice Splita, jedan potencijalni turista je naleteo na sliku dve devojke na kojoj je odmah primetio nešto neobično pa je rešio da zumira. I imao je šta da vidi. Jedna od devojaka na slici imala je treću nogu!

mutant devojka split
Foto: printscreen

Njegovo otkriće je nakon popularnosti na Redditu počelo da se širi internetom, a devojka je odmah prozvana “mutantkinjom”. Na brojnim sajtovima su se pojavili naslovi u kojima joj čak dodeljuju i atribut “jeziva”.

I mada je očigleno u pitanju greška nastala prilikom obrade fotografije, ne može da se odupremo utisku da bi sa ovakvim nedostatkom, ili bolje reći viškom, od ovih pet minuta slave verovatno mogla da zaradi bogatstvo.

Hrvat preko Reddita žestoko “zavrnuo” najpoznatije portale u regionu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
30 Shares
Share via
Copy link