prosecni srbin
Magazin

Nikad nije mrdnuo iz Srbije, a svet posmatra kroz predrasude i servirane informacije

8On uglavnom nikada nije izašao iz Srbije, a eventualno je stigao do Paralije na giros, ali zato vlo dobro zna kako funkcioniše svet. Dobro zna ko su mu braća, a ko su u vekovni mrski neprijatelji koje treba zaobilaziti.

Njegov svet formiran je prema serviranim i mahom izmišljenim informacijama i zlonamernim predrasudama, piše portal Noizz.

Sećate se „prosečnog Srbende“? I dalje živi na društvenim mrežama i zasmejava nas i poražava komentarima koje verovatno ne može da skapira niko ko nije živeo u ovoj našoj tragikomičnoj Srbijici.

Gepostet von Srbin Gugla am Mittwoch, 17. Juli 2019

Taj „prosečni Srbenda“, skrojen od predrasuda, lenjosti, samoživosti i spremnosti Srba da se sprdaju na svoj račun, nastavio je da se razvija, širi i prati aktuelne trendove na svoj način.

Osim što je kao sve poznate face odradio FaceApp i video kako će izgledati kad omatori, usput je postao i „guglajući Srbin“ i sad svet oko sebe istražuje na novim nivoima.

U tom procesu valjda, na Facebook stranici „Srbin gugla“ pojavila se i specijalna karta Evrope, na kojoj su umesto imena zemalja ispisane glavne asocijacije na te zemlje iz perspektive „nebeskog naroda“, a koja je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Srbi nebeski narod!

Gepostet von Srbin Gugla am Montag, 8. Juli 2019

I bilo bi smešno da nije istinito i tužno… Ma, i ovako je smešno – možete li da prepoznate tog zadrtog Srbina u sebi i narugate mu se?

Kanoko Tsuda živi u Beogradu i opisala je Srbe u 10 kratkih, ali bolno istinitih rečenica

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

prosecni srbin

39 Shares
Share via
Copy link