Beograd Magazin

Sveštenik iz Beograda uhapšen zbog nasilja u porodici, prijavila ga popadija

Sveštenik Crkve Svetog Đorđa N. P. (47) uhapšen je u Beogradu jer se sumnja da je tukao svoju suprugu.

Kako prenose „Novosti“ sveštenik je više puta šakom udarao u glavu i telo svoju suprugu M. P. (46), a zatim je oborio na pod. Ona, inače, nema vidljive povrede, ali nezvanično, veoma je uznemirena i uplašena.

Popadija je muža prijavila policiji za nasilje u porodici, a prijavila je i da njen muž kod sebe ima pištolj „CZ M-70“ sa dva okvira i municijom, koji su nadležni i pronašli kod njega u automobilu, iza vozačevog sedišta.

Sveštenik je rekao da je pištolj uzeo od jedne vernice koja dolazi u crkvu i da je imao nameru da oružje preda policiji. Takođe, policija je kod popa pronašla i više noževa, koji su mu oduzeti.

N. P. je odmah uhapšen i priveden na saslušanje u nadležnu policijsku stanicu.

On je, kako je „Novostima“ potvrđeno u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, dalje procesuiran, odnosno, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku i izrečene su mu hitne mere.

Za njega je nadležno tužilaštvo tražilo produženje mera – iseljenje iz stana i zabranu prilaska i komuniciranja sa suprugom, dok će za krivično delo nasilja i držanja pištolja prijava, odnosno istraga, ići u redovnom postupku.

Žene mogu da obrnu planetu, dok ih vi nabijate u kuhinju i mlatite

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

267 Shares
267 Shares
Share via
Copy link