Horoskop Horoskopski znakovi

Kakve su zaista Škorpije – šta traže od ljubavi, posla i prijatelja

skorpija-džulija
PrtSc

Emocionalne, moćne Škorpije koje rešavaju misterije rađaju se između 23. oktobra i 22. novembra. Škorpije su osmi znak zodijaka i znaju kako da svoja najmračnija osećanja sa lakoćom pretvore u moć.

„Energijom Škorpije može biti teško upravljati zbog njenog emocionalnog intenziteta, a njena moć ponekad može biti neprijatna za one koji ne znaju šta da rade sa besmislenim stavom ovog znaka prema životu“, kaže za Bustle astrolog rođen u Škorpiji Narajana Montufar. .

„Škorpiju je najteže upoznati. Takođe su neverovatno vidoviti i mogu da nanjuše laž na milju udaljenosti — zato mogu biti prilično izbirljivi kada biraju prijatelje, pa čak i poznanike. .“

Njihov sirov i oštar pogled na život je ono što Škorpije čini jednim od najrealnijih i pouzdanih znakova zodijaka. Evo svega što treba da znate o ovim dubokim i složenim vodenim znacima.

Činjenice o horoskopskom znaku Škorpije

Sezona Škorpije: od 23. oktobra do 22. novembra
Element Škorpije: Voda
Modalitet Škorpije: Fiksni
Simbol Škorpije: Škorpion ♏
Vladajuća planeta Škorpija: Mars i Pluton
Vladajuća kuća Škorpije: Osma kuća spajanja, zajedničkih ulaganja i ponovnog rođenja.
Znak dvanaeste kuće Škorpija: Vaga
Kamen rođenja Škorpije: Topaz

Osobine ličnosti Škorpije

Intuitivne Škorpije simbolizuje ubod škorpiona, što govori o njihovom intenzitetu, odlučnosti i jakim čulima. Ne vole to da pokažu, ali su osetljivi u duši, pa će napasti da se zaštite ako se osećaju ugroženo. Škorpija ima dve vladajuće planete – prva je njihov tradicionalni planetarni vladar, Mars, što objašnjava zašto su oni najuporniji i najtvrdokorniji vodeni znaci zodijaka.

Njihova druga vladajuća planeta je mračni i transformativni Pluton, što nam daje pozadinu zašto su Škorpije toliko privučene skrivenim i tabu stranama života. Kao jedan od fiksnih horoskopskih znakova, Škorpije imaju odličan osećaj kontrole nad svojim dubokim izvorom emocija i imaju jaku spoljašnju školjku koja im omogućava da izdrže surovost života.

Oni su prirodno i radoznali, što ih čini najboljim prijateljima ako pokušavate da dođete do nečega i osećate se spremnim da se suočite sa istinom. Škorpije imaju reputaciju da su intenzivne, ali njihova transcendentalna energija vode predstavlja još jedan sloj njihove ličnosti.

Oni su prirodno u skladu sa životom i bolje razumeju mračne dubine ljudskog iskustva više od bilo kog drugog horoskopskog znaka. Škorpije su prirodno u skladu sa mističnom stranom života, zbog čega su često povezane sa okultizmom.

Održavanje željene reputacije je nešto čime se Škorpije ponose, iako mogu previše da kontrolišu svoj javni imidž i da budu veoma svesni toga kako ih drugi vide. Retko ćete ikada dobiti više ličnih podataka od Škorpije nego što su se već obavezali da će podeliti.

Sa oštrim umom i sposobnošću da duboko osete stvari, Škorpije vole da urone u sve što je ispod površine ljudske psihe. Oni su emocionalno vođeni i veoma selektivni u pogledu toga ko može da vidi njihovu ranjivu stranu. Škorpije će čuvati svoje motive, interesovanja i napredak u tajnosti do pravog trenutka.

Kompatibilnost sa Škorpijom

Autentičnost je ključ za kompatibilnost sa Škorpijom. Imaju oštar radar za neiskrene ljude i ne vole da igraju igrice osim ako nisu oni ti koji igru započinju. Dok su Škorpije poznate po tome što su ponekad ljubomorne i posesivne, to je samo zbog toga koliko su odane i posvećene stvarima i ljudima do kojih im je stalo.

Znakovi kompatibilni sa Škorpijom u ljubavi

Škorpije su strastveni ljubavnici sa uzbudljivom, opasnom stranom. Oni imaju tendenciju da budu u defanzivi kada je u pitanju zaljubljivanje u nekoga, i potrebno je mnogo da bi stekli njihovo poverenje. Ali kada se to dogodi, Škorpije su odani partneri koji unose veliku strast u vezu.

Međutim, Škorpije zahtevaju duboku i nepokolebljivu lojalnost od svog partnera, jer svako kršenje poverenja može prouzrokovati nepopravljivu štetu. Ako Škorpija oseti da im je srce ugroženo, odmah će iščupati svoj žalac pun otrova da bi se zaštitio.

Vodeni znaci Rak i Ribe će najverovatnije moći da se povežu sa potrebom Škorpije za sigurnošću i udobnošću pre nego što se otvore. Njihova vernost i saosećanje učiniće da se Škorpija oseća viđeno i shvaćeno na dubljem nivou, što ih čini najkompatibilnijim u ljubavi.

Škorpija na poslu

Pokrenuti odlučnim Marsom i transformacionim Plutonom, Škorpije imaju velike ambicije i ne plaše se da prođu kroz rovove da ostvare svoje snove. Uz to, oni imaju tendenciju da se kradomice popnu na vrh svojih karijera. Škorpije pokreću priznanje i moć, ali to ne mora uvek da se manifestuje u slavi.

Imaju prirodnu sposobnost da blistaju u svemu što rade, ali mogu da se osećaju podjednako zadovoljni kao moćna i priznata osoba koja radi iza kulisa kako bi sačuvala svoju privatnost. Škorpije očekuju najbolji ishod od svih svojih poduhvata i otkriće da su njihova velikodušnost i sposobnost da dobro investiraju svojim vremenom, naporima i finansijama veliki razlog za njihov finansijski i materijalni uspeh.

Idealni poslovi za Škorpije su izvršni direktori, glumci, reditelji i detektivi.

Zauvek će biti tinejdžeri: 4 najnezrelija horoskopska znaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap