Magazin Poznati

Ćerka srpskog ambasadora ljubila sportiste, vođu škaljarskog klana pa svila gnezdo uz sina Dačićevog savetnika

dejana živković
Foto: Preuzeto sa Nova.rs

Model Dejana Živković – od veze sa škaljarcem, preko sajta Only Fans do toplog porodičnog doma uz sina Daćićevog savetnika

Dejana Živković je pažnju javnosti prvi put privukla kada je učestvovala u emisiji „Prvi srpski top model“. Ćerka ambasadora Srbije u Kongu, Dejana Živković, izdvojila se od ostalih devojaka tog takmičenja ne samo po izgledu već i po karakteru. Dejana je neretko ulazila u sukobe sa ostalim učesnicama sa stavom da je bolja od drugih, piše Nova.rs.

Iako nije uspela da odnese pobedu, Živkovićevoj je učešće u toj emisiji donelo veliku popularnost, koju je uspela i da unovči.

Nakon „Prvog srpkog top modela“ izgradila je uspešnu karijeru, ali je veću pažnju privukla turbulentnim vezama.

Prva o kojoj su mediji pisali je ona sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Dejana i Vladimir imali su višemesečnu letnju romansu tokom koje su izlazili, provodili se, putovali zajedno i objavljivali zajedničke fotografije po društvenim mrežama.

Naredne godine počelo je da se šuška po domaćim medijima da je Dejana smuvala nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića. Dejana je prvo demantovala te glasine, a onda je objavila u maju 2014. fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj joj društvo pravi Mandić, te su tako ozvaničili emotivnu vezu.

Već narednog meseca, Vlada je otkačio Dejanu, a domaći mediji su pisali da je razlog raskida to što je manekenka objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Živkovićeva je u leto 2017. pronašla sreću kraj najuspešnijeg bosanskog tenisera Damira Džumhura. Dejana i Damir su prvo krili romansu, ali je kasnije ponosno pričala o njemu u medijima.

– Damir je pre svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmeje ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena, govorila je Dejana o Damiru tokom njihove romanse.

Ipak, njena veza sa jednim čovekom privukla je najviše pažnje. Dejana je u odnos sa vođom škaljarskog klana Jovicom Vukotićem uplovila 2014. i njihova veza je od samog početka bila vrlo turbulentna.

Kada je Vukotić uhapšen u Turskoj, Dejana je prvo demantovala da je bila sa njim, a potom se na sudu predstavljala kao njegova nevenčana supruga. Živkovićeva je stalno bila prisutna na njegovom suđenju, i to u društvu Vukotićevog oca, a nekoliko puta je uslikana u suzama.

Međutim, čim je izrečena presuda, njih dvoje su raskinuli, a Jovica se kasnije iz zatvora smuvao sa Mašom Mišić, koja mu je potom rodila dvoje dece.

Pred Mašom je i ubijen u Turskoj u septembru ove godine.

Dejana je nakon raskida sa njim sreću pronašla pored Filipa Simovića, sina savetnika Ivice Dačića Dragana Simovića koji je bogatstvo stekao nakon višedecenijskog rada u transportu, pisali su domaći mediji.

Manekenka se za njega udala i sa njim dobila prvo dete, sina kojem su dali ime Lav.

– Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri — jedno veliko DA za sve što dolazi! Isto mesto na isti datum, godinu dana kasnije, na našu godišnjicu…, napisala je Dejana na Instagramu na godišnjicu braka.

Inače, Dejana je u jednom trenutku priblegla zaradi putem sajta „Only Fans“, kojem je korisnicima omogućeno da zarađuju od golišavih ili izazovnih fotografija i snimaka. Kako su tada pisali mediji, Živkovićeva je bila naša najplaćenija poznata ličnost na tom sajtu.

Iako je karijeru počela kao prirodna lepotica, Dejana se vremenom prepustila čarima estetskih korekcija, te je sve češće na meti kritika zbog ogromne promene izgleda.

Izvor: Nova.rs

Srpska manekenka krila 13,5 grama kokaina u šolji od kafe, radila u poznatoj banci, sad čeka presudu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
58 Shares
Share via
Copy link