Lifestyle

Sve je u glavi – privucite obilje u život ‘procesom novčanika’

Jednostavan recept donosi vam rešenje za tanak novčanik i finansijske probleme. Prvo nabavite novčanicu od 1000 dinara, stavite je u svoj novčanik i stalno je nosite sa sobom…

Mnogi su ljudi usredsređeni samo na nedostatak novca, a ne na prisustvo novca u njihovu životu. Ali bitno je znati da se svaka stvar zapravo sastoji od dve komponente: onoga što želimo i nedostatka istoga. Zato prvo nabavite novčanicu od 1000 dinara i stavite je u svoj novčanik ili torbicu. Stalno je nosite sa sobom i, kad god držite u ruci novčanik ili torbicu, setite se da se tu nalazi novčanica pomenutog iznosa.

novac-posao-novi-sad
Izvor: Pixabay ©

Osećajte zadovoljstvo što je tu i često se prisetite dodatnog osećaja sigurnosti koji vam ona daje. Tokom dana obratite pažnju na mnogo stvari koje biste ovom novčanicom mogli kupiti – dok prolazite pored lepog restorana, setite se da biste, kad biste to zaista želeli, mogli ući unutra i pojesti ukusan obrok. Kad vidite nešto u robnoj kući, podsetite se da biste, da zaista želite, mogli to kupiti jer u svom novčaniku imate novčanicu od 1000 dinara.

Držanjem novčanice u novčaniku ili džepu, a da je odmah ne potrošite, dobijate vibracijsku korist svaki put kad na nju samo pomislite. Drugim rečima, kad biste se prisetili svoje novčanice i potrošili je na prvu stvar koju primetite, primili biste korist stvarnog osećanja svoje finansijske dobrobiti samo jedanput. Ali ako mentalno ovu novčanicu od 1000 dinara potrošite dva puta u tom danu, primićete osećaj vibracijske koristi kao da ste potrošili 5000 ili 8000 dinara. S vremenom će početi da vam se čini kao da se otvorila brana kroz koju se sliva obilje, a vi ćete se pitati gde se sve ovo obilje tako dugo skrivalo.

Ovo je jednostavan, snažan proces koji će promeniti vašu finansijsku tačku privlačenja. Kako će vam se finansijska situacija poboljšavati, vaša ušteđevina od 1000 dinara može narasti na 10 000 dinara, zatim na 20 000, pa na 100 000 dinara i više.

Kako da kupite odeću koja će vam trajati GODINAMA

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link