Magazin

Mina i Dimitrije na skijama izgovorili sudbonosno “da”, svatovi u pancericama opleli Užičko

kopaonik svadba
Foto: Printscreen

Sa Pančićevog vrha do podnožja Kopaonika spustili su se svečano obučeni mladenci sa svatovima. Na taj nesvakidašnji prizor niko od prisutnih na ski stazama nije ostao ravnodušan.

– Svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi i svi svatovi koji znaju da skijaju krenula je sa vrha, a potom se zastavila na polovini staze gde se održalo građansko venčanje, i na kraju su se spustili do podnožja gde je žurka nastavljena, kaže pevač koji se našao na tom neobičnom veselju, prenosi Telegraf.rs.

Mladenci, Mina Lazić sada već Filipović i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i taj veoma važan dan u njihovim životima. Mina je IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije.

– Sve je bilo tako zanimljivo i nesvakidašnje, i sigurno da će se njihovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su možda odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ono što je ispoštovano jeste da su svi svatovi, ali sada u panceracima odigrali Užiko kolo, ništa im nije predstvaljalo problem, dodaje sagovornik pomenutog portala.

kopaonik svadba 2
Foto: Printscreen

Mladenici su mislili na svaki detalj, pa se tokom spusta na čelu kolone vijorila i srpska trobojka.

– Čekaj da parkiramo, čuli su se veseli svatovi dok su prilazili muzici koja ih je dočekala. I naravno, svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili to neobično veselje.

Foto: Telegraf.rs

Mladenci iz Bora glasali u venčanici i odelu, prvo na biralište, pa tek onda pred matičara

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
41 Shares
Share via
Copy link