Magazin Svet

Ma kakav ‘Top Gun’, Migove uništava ‘Folksvagen Turan’ i jedan pijani oficir (FOTO)

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije koje pokazuju ishod sudara „folksvagen turana“ i Miga-29 u ukrajinskoj vojnoj bazi.

Vazduhoplovni oficir u alkoholisanom stanju bio je za volanom automobila prilikom sudara, koji je izazvao požar što je nanelo značajnu štetu vojnom lovcu.

Komanda ukrajinskog vazduhoplovstva objavila je detalje incidenta ubrzo nakon što se desio 10. marta, ali su se fotografije pojavile nekoliko dana kasnije.

Sudar se desio u vazduhoplovnoj bazi „Vasilkiv“ u centralnoj Ukrajini, u kojoj je stacionirana 40. Taktička vazdušna brigada, kao i štab Vazduhoplovne komande.

Mig-29 je u trenutku sudara bio tegljen i u njemu nije bilo pilota. Vozač je zadobio povrede, ali je posle ukazane prve pomoći bio u „zadovoljavajućem“ stanju, navodi se u saopštenju, prenosi RTS.

Policija je kasnije potvrdila da „turan“ pripada 47-godišnjem ukrajinskom vazduhoplovnom kapetanu, koji je bio pod uticajem alkohola.

Bivša ga polila kiselinom, zadobio je opekotine i izgubio vid, ona dobila 17 godina zatvora a on novi život (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link