Horoskop Mesečni horoskop

Strelac: mesečni horoskop za februar 2016. godine

Početkom februara, tačnije 3. 4. i 5, moguće je da će se pojaviti neočekivane prepreke, ali to ne mora da bude loša stvar. To može da bude izazov za vas da pronađete nove prečice. Do vas će dolaziti razne metafore i fraze 10. i 11. koje će se činiti da se direktno odnose na vas, poslušajte svoju intuiciju i na osnovu nje odaberite put kojim ćete ići.

Vaš život će se nekima učiniti da je dosadan 14. i 15. ali to nikako nije slučaj jer vi imate viziju koju većina ljudi ne poseduje. Veoma vam je stalo do prijatelja  18. 19. i 20. i držite do njihovih stvova i morala i bićete veoma iznenađeni kada vas neko od njih razočara. Pružićete im drugu šansu, ali ne odmah. Ako vam je stalo da vaša bude poslednja, onda 23. i 24. nemojte ulaziti u debate ko živi od prepiranja sa drugima, posebno ne sa advokatima i političarima.

Posao

Ključna reč ovog meseca je očigledno! I stvarno jeste tako, samo treba bolje da pogledate. Mesec će vam započeti sa srećnim danima 2. i 3. kada bi trebalo da se aktivirate ako tražite posao. Imate li neke ideje koje bi hteli da realizujete, sada je vreme za to. 8. i 9. Dobro analizirajte stvari pre nego što krenete u akciju. Dobro pazite pre nego što obećate nešto jer ćete 16. i 17. želeti da se povučete. 25. i 26. ćete morati da sprovedete sve ono što do sada niste, a trebali ste i gurali ispod tepiha. Dobra vest je da će sledećeg meseca iskrsnuti novi zadaci. Pitate se zašto je to dobro? Zato što ćete zahvaljujući tome naučiti nove stvari i steći nova iskustva.

strelac-horoskop-znak

Vrlo ste posvećeni poslu, bez obzira na hladnu rutinsku atmosferu. Vremenom, postali ste svesni, da sada grdite svoju budućnost i zato se osećate srećno i superiorno. Nisu vam potrebna priznanja, jer sigurni ste u sebe i svoje mogućnosti.

Ljubav

Zahvaljujući vašem vladaru Jupiteru, vi se baš zabavljate u ljubavi. S toliko dešavanja u ljubavi u ovom mesecu…

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
46 Shares
Share via
Copy link