Horoskop Horoskopski znakovi

Strelac i Lav će doživeti magiju do kraja 2021, koja će im promeniti život

horoskop srecni datumi jun

Pomračenje Sunca u znaku Strelca dogodilo se 4. decembra i sledeća ovakva pojava dogodiće se tek za 19 godina. Napredvidiva i moćna energija ove pojave osetiće se tokom čitavog decembra.

Dva znaka Zodijaka posebno će profitirati od moćnih uticaja ove astro-pojave, koja donosi brojne neočekivane i nepredvidive situacije.

Strelac

Strelčeve do kraja godine očekuju brojna nova poznanstva i period ispunjen zanimljivim događajima. Zvezde će im ići na ruku, pa će pripadnici ovo znaka uspeti da ispune sve što su zamislili.

Oni Strelčevi koji razmišljaju da započnu novi biznis sad to treba i da urade. Strelčevi koji su nezadovoljni svojim novčanim primanjima treba da zatraže povišicu.

U sferi ljubavnih odnosa takođe će im ‘cvetati cveće’, a od udvarača neće moći da se odbrane.

Do kraja godine Strelčeve će i zdravlje služiti odlično.

Lav

završetak 2021. godine biće izuzetno berićetan za Lavove. Talas pozitive će ih potopiti i sve svoje zadatke će izvršavati sa lakoćom.

Sav trud koji su tokom godine uložili konačno će krenuti da im se isplaćuje, a plodovi njihovog vrednog rada da pristižu.

Zauzeti lavovi će se savršeno slagati sa svojim partnerima i uživaće u ljubavi. Slobodni Lavovima prošlost će zakucati na vrata i pokrenuti i pravu bujicu emocija.

Finansijska situacijabiće vrlo povoljna, čak su moguća i novčana poboljšanja. Ipak, stoji upozorenje da bi Lavovi trebalo da se uzdržavaju od velikih ulaganja.

Ovih 5 znakova 2022. godine plivaće u novcu, očekuje ih period finansijskog blagostanja

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link