Horoskop Horoskopski znakovi

Strelac, Bik i Škorpija u avgustu 2022. upoznaće osobu koja će ih osvojiti na 1. pogled

ljubav_850x

Nije neuobičajeno da mnoge ljubavi procvetaju baš u avgustu mesecu, kao i da nam se ispune želje koje smo smatrali neostvarivim.

Pojedini znaci Zodijaka u avgustu 2022. dobiće priliku za susret sa osobom koja će ih osvojiti na prvi pogled, osobu sa kojom će se bez ijedne izgovorene reči sve razumeti i sa kojom će imati osećaj kao da je oduvek poznaje.

Ovo su srećnici Zodijaka koji će u avgustu 2022. godine upoznati svoju srodnu dušu:

Strelac

Strelčevi će u nerednom periodu upoznati osobu sa kojom će momentalno ‘kliknuti’ i sa kojom će ponovo doživ eti onaj magičan osećaj prve ljubavi.

Posle vrlo kratkog vremena Strelčevi će imati utisak kao da tu osobu poznaju čitav život. Taj sudbonosni susret može se dogoditi bukvalno bilo gde i on neće biti samo početak još jedne letnje avanture, već najizglednije početak novog zajedničkog života.

Bik

Osoba koja je kao stvorena za Bikove najverovatnije ih čeka u prirodi. Ključno je da se predstavnici ovog znaka opuste, da ne budu nepoverljivi i da prestanu da se plaše novih poznanstava.

Po svemu sudeći to će biti potpuno nova osoba u njihovom životu i sudbinska ljubav ih ne čeka sa nekom starom simpatijom ili poznatom osobom.

Škorpija

Sa Škorpijama stvari nikada nisu bile jednostavne, s obzirom da im se pruža mnogo šansi, a one ih uporno propuštaju. Ključno je da predstavnici ovog znaka sami sa sobom odluče šta žele u ovom trenutku.

Astrolozi tvrde da mnogi pripadnici ovog znaka gube vreme na osobe koje im nisu suđeni životni saputnici, već da treba svu svoju pažnju da usmere na znake koje im šalje svemir. Ovog avgusta Škorpijama se smeši nešto novo, što će im uliti novi nadu i životnu energiju.

Ovan, Vaga i Vodolija će se opariti za 10 dana: Novčani mesečni horoskop za avgust 2022

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link