Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Strastveni horoskop: Ovan, Lav i Škorpija su vulkani strasti

Pitate se ko su najstrastveniji znaci Zodijaka. Mi vam otkrivamo koja to tri znaka pristupaju sa mnogo strasti svemu što rade.

Oni su živa vatra na poslu, u krevetu, ali i u bilo kakvoj raspravi. Sa njima je teško izaći na kraj, ali ako neko može da probudi ugašenu strast u vama, onda su to ova tri znaka.

Horoskop ljubavni par (4)

Ovan

Ovan je strasven uvek i stalno. Takvi su i na poslu, ali i u krevetu. Vole da osvajaju, ali će im maštu zagolicati samo interesantne osobe, dok na druge neće trošiti ni minut pažnje. Zabavni su, ali i sami traže zabavu, jer ne podnose dosadu.

Sve prihvataju sa puno strasti, tako da su često vrlo agresivni i spremi na svađu i agresivnost. Vole provokaciju, jer znaju da to dovodi do strasnog završetka. Oni nikada nisu ravnodušni ili se svađaju ili strasno vole nekoga.

Horoskop ljubavni par (1)

Lav

Lav je kao što mu i ime kaže zver, takvi su u svađi, ali su takvi i u krevetu. Jedno je sigurno ukoliko ih zaintrigirate završavate u krevetu sa kraljem. Hedonistički način života ne podrazumeva svađu, pa u nju ne ulaze često i bez velikog povoda.

Kada se svađaju lome sve oko sebe, jer su vrlo strastveni. Teško je osvojiti srce Lava, ali ako u tome uspete očekujte strast i veliku ljubav. Pokazuju veliku strast, ali očekuju i od druge osobe isto.

Poslu pristupaju sa puno strasti, jer vole da su na tronu i da pobeđuju druge. Oni su strastveni u svemu što rade, jer žele da budu najbolji i u svemu vide takmičenje i borbu za prevlast.

Horoskop ljubavni par (31)

Škorpija

Za Škorpije kažu da su najstrastgveniji horoskopski znak od svih drugih. Iako vole da dominiraju i pokazuju strast u krevetu, one su i vrlo emotivan znak. Do njih je teško doći i njihovu strast je teško probuditi, a ko u tome uspe očekuje ga uzbudljiva noć.

Znakovi koje ne treba puštati za volan i s kojima ste najbezbedniji na zadnjem sedištu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


355 Shares
355 Shares
Share via
Copy link