losi vozaci
Horoskopski znakovi Horoskop

Znakovi koje ne treba puštati za volan i s kojima ste najbezbedniji na zadnjem sedištu

Između svega ostalog, znak Zodijaka u kojem ste rođeni otkriva i kakav ste vozač i sa kime bi vam bilo najpametnije da se vozite na zadnjem sedištu i sa vezanim pojasom.

Vožnja je važan i neizostavan deo modernog užurbanog života, a ono najgore što imamo u sebi često može da izađe iz nas dok smo za volanom.

Kao pešak sigurno nećete početi da vičete na nekoga ako vas pretekne ili iseče na pešačkom prelazu, dok za volanom stvari stoje drugačije. Ovi horoskopski znaci su najgori za volanom.

Ovan

“Bes na putu” je njihovo ime u saobraćaju. Planeta koja vlada ovim znakom je Mars, bog rata. Kako su impulsivni i tvrdoglavi, oni bi bili najbolji vozači trka automobila. Moraju mnogo da se potrude da zadrže kontrolu i budu svesni da su krenuli samo u nabavku, a ne u misiju od koje zavisi sudbina čovečanstva.

Strelac

On će možda gledati put, druge vozače. Možda će biti očarani malim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće baš uvek stići da primete saobraćajni znak, ali će uvek videti neki novi kafić pored puta.

Bik

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglava priroda može da ih transformiše u prave takmičare na ulici. Oni jako čuvaju svoju imovinu i poziciju, pa će teško podneti kada se neko uključi ispred njih na putu. Kako vole svoj auto, neće rizikovati sudar, ali će o tome pričati ceo dan.

Ribe

Kako su veoma emotivne one će primećivati i male sitnice na putu i to će ih emotivno uzbuđivati. Neće one zbog toga skretati pogled sa puta, ali biće uznemirene. Neće se nikada izdrati na druge vozače, ali je teško kroz suze videti neki znak pored puta.

Vodolija

Iznad svega, vodolije su inovativne i individualne ličnosti. Kreiraju same svoja pravila i poštuju tuđe zakone dok god ne ugrožavaju njihove planove. Ako ih niko ne vidi, vodolije ne vide ništa loše u tome da krenu u sutroptom smeru u jednosmernoj ulici ili prođu na crveno na semaforu.

Zašto ne treba imati poverenja u Ovna, Blizance, Strelca i Vodoliju?

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

121 Shares
121 Shares
Share via
Copy link