Magazin

Izopačeni um slavnog pevača: Napravio dete usvojenoj ćerki (16), drogirao je i naterao na abortus

stiven-tejlor
Foto: Profimedia / Editorial images

Slavni pevač, Stiven Tajler važio je za jednog od poželjnijih muškaraca na svetu, a tu titulu ubrzo su srušili poroci koji su ovladali njegovim životom. Osim zavisnosti, od koje je na nagovor porodice bio lečen, isplivale su i mračne tajne njegove prošlosti.

Naime, njegova bivša devojka Džulija Holkomb progovorila je o njihovoj prošlosti i ispričala jezive detalje, koji pokazuju da je pevač imao izopačen um koji ga je terao da radi neverovatne stvari.

Stiven i Džulija upoznali su se kad je ona imala 16 godina, nakon jednog koncerta. Njen autorski tekst, napisan za LifesiteNews otkriva da je roker te večeri bio izuzetno zainteresovan za nju, te da je na taj našin započela njihova ljubavna romansa, piše Stil.

Bila je toliko mlada i naivna, te je mislila da je to najbolja stvar koja je mogla da joj se desi, ne sluteći šta je čeka. Nakn koncerta, Stiven ju je ubedio da krene sa njim u Boston, a ubrzo nakon toga, Džulijina majka prepustila je starateljstvo Stivenu.

– Pitala sam ga kako je to uspeo. Rekao mi je “Rekao sam joj da je to neophodno kako bih te upisao u školu”, opisala je ona, a Stiven je ubrzo uspeo da izdejtvuje legalno starateljstvo nad njom. Od tog trenutka, mlada devojka pripadala je rokeru.

– U to vreme, mislila sam da mi je on jedina nada. Uskoro sam upala u ceo taj svet rokenrol života, prepun se*sa i opijata. Nakon par meseci veze, Stiven mi je rekao da želi da imamo dete. Ja sam bila na kontracepcijskim pilulama koje mi je bacio kroz terasu hotela u kome smo odsedali u tom trenutku – opisala je ona.

– U roku od godinu dana, ostala sam trudna. Iako Stiven Tajler tvrdi da mi to nije bilo prvi put, to nije istina. To mi je bila prva trudnoća u životu. Međutim, Stiven je počeo da se hladi. Odjednom više nije bio tako zainteresovan za budućnost sa mnom – otac mu je govorio da sam premlada i previše nezrela.

I Tajlerova baba je bila protiv naše veze. Tek tada shvatila sam u kakvom sam strašnom položaju. Stiven je imao svu moć, a ja sam bila trudna sa čovekom koji odjednom nije zainteresovan za mene iako me je uveravao da želi da provede život sa mnom. Veliki teg oko vrata bila mu je činjenica da je moj staratelj. Govorio mi je da ne planira da se venča sa mnom, uprkos tome što sam trudna i to na njegovo insistiranje – ispričala je Džulija.

Nakon što je saznala da je trudna, njen život se okrenuo, a problemi nisu prestajali da se nižu.

Naime, još veći problemi nastali su kada su se vratili u Boston. Stiven je nekoliko nedelja kasnije otišao na turneju, a ona je, kako je priznala, ostala sama, trudna, bez novca, obrazovanja ili vozačke dozvole.

– Stiven me je zvao svakog dana da proveri kako sam, a ja sam ga molila da mi pošalje malo para za namirnice. Rekao mi je da će poslati svog prijatelja Reja Tabana da ide sa mnom u supermarket. Sećam se da sam stajala kraj prozora i čekala da Tabano naiđe. Ušao je u stan i sledeće čega se sećam je da se budim boreći se za dah. Reja nije bilo – piše objašnjavajući da je došlo do požara zbog kojeg je hospitalizovana.

Rej je navodno uverio Tajlera da je abortus jedino rešenje za situaciju u kojoj se par našao.

Džulija je zbog posledica gušenja dimom završila u bolnici, a Tajler je na nagovor Reja, vršio veliki pritisak na nju da abortira i da ne rodi dete.

– Oko sat vremena mi je pričao o tome kako sam previše mlada za dete, da će dete ionako sigurno imati oštećenje mozga zbog dima, a i zato što sam uzimala opijate. Ponavljala sam tiho “ne”, i rekla sam da nije u redu da me tera da donosim takvu odluku dok se još oporvljam.

Rekao mi je da moram sada da izvršim abortus, jer će inače biti prekasno. I dalje sam odbijala, a onda mi je zapretio da će me ostaviti i vratiti me kod majke. Slomila sam se, uplašila sam se da će me i on napustiti kao i moji roditelji.

Počela sam da plačem i pristala na abortus. Kasnije sam saznala da me je on tada već uveliko varao sa Bebe Buel, koja će kasnije roditi Liv Tajler. Verovala sam da me Stiven sigurno voli kada je preuzeo starateljstvo nadamnom i kada je toliko želeo bebu sa mnom – rekla je.

Džulija je uspela da se izdigne iznad situacije, te je 1977. godine ostavila rokera i vratila se svojoj majci i očuhu.

Nakon toga, Stiven je bezbroj puta pokušavao da stupi u kontakt sa njom.

Ona se kasnije ponovo udala i rodila šestoro dece, a pokrenula je i kampanju “Silent no more”. Postala je veliki borac za šenska prava i bila uključena u borbu protiv nasilja, dok je otvorila i ustanovu u Memfisu za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane.

Da ironija bude veća, Tajler je toj ustanovi donirao pola miliona dolara kroz svoju sopstvenu fondaciju “Džejnin fond”, a svoju fondaciju osnovao je prema pesmi Aerosmita “Janie’s got a gun”, o devojci koja se bori protiv zlostavljanja.

Uprkos tome što je roker retko pričao o Džuliji, u svojoj autobiografiji osvrnuo se na abortus.

– Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta am to uradio – napisao je on.

Slavna glumica udala se za brata od tetke i rodila mu dete, njihov incest razorio je porodicu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
39 Shares
Share via
Copy link