Magazin Srbija

Stefanović: Neobično da je premijerka prećutala Šešeljeve laži i uvrede

vucic-stefanovic
FOTO: BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/JOVO MAMULA/EV

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovio je danas da je njegova ostavka odavno na stolu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, kako je naveo, može da je aktivira kad god hoće.

Stefanović je naveo da njegova ostavka ne zavisi „ni od koga drugog, a ponajmanje od Amerikanaca i Britanaca“.

– Predsednik Vučić dobro zna da je dovoljan jedan njegov telefonski poziv da se povučem sa funkcije koju obavljam ako on tako proceni – naveo je ministar a preneo njegov kabinet.

Prethodno je lider radikala Vojislav Šešelj u sinoćnom gostovanju na televiziji Pink optužio Stefanovića da je po nalogu SAD i Velike Britanije, deo „prevrata“ protiv predsednika Srbije.

– Nikada, pa ni sad, mu neću dozvoliti da širi laži o meni i da bez ikakvog razloga, a kamoli dokaza priča najgore besmislice koje samo njemu mogu da padnu na pamet. On i sam zna da je sve što je izgovorio laž i dobro zna koliko su takve konstrukcije štetne za državu i za predsednika Vučića, a ujedno i opasne za moju i bezbednost moje porodice – naveo je Stefanović.

Ocenio je da je „neobično“ što je premijerka Ana Brnabić, koja je gostovala u istoj emisiji sa liderom radikala, „slušala i prećutala Šešeljeve besmislice da je Srbija nekakva kolonija i vazalna država kojom upravljaju Amerikanci i Britanci, zato što vrlo dobro zna da na predsednika Vučića i njegove odluke apsolutno niko ne može da utiče“.

– Neobično je i što je izostala njena reakcija na Šešeljeve otvorene izmišljotine i uvrede na moj i na račun predsednika, jer makar ona dobro zna da je moja ostavka odavno na stolu predsednika Vučića i da on može da je aktivira kad god hoće, a da to ne zavisi ni od koga drugog, a ponajmanje od Amerikanaca i Britanaca – naveo je Stefanović.

Izvor: Beta

Politikolog objasnio zašto svemogući predsednik ne sme da smeni Nebojšu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link