Horoskop Horoskopski znakovi

Kakvi ćete biti kada OSTARITE? Proverite šta kažu zvezde!

ljubav

Ne postoji osoba koja se barem jednom nije zapitala kako će da izgleda kada ostari. Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte nešto o sebi u budućnosti.

OVAN

Čak ni u starosti nećete se odreći sportskih aktivnosti. Ako u slučaju bolesti budete sprečeni, postaćete pravi „gnjavator“. Pokušavaćete da zadržite ritam dnevnih obaveza kao i dok ste bili mlađi.

BIK

Vama se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Nećete ga olako deliti. U slučaju materijalne oskudice u starosti, postaćete osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

BLIZANCI

Društvena ste osoba i zbog toga ćete se i pod stare dane puno družiti. Ako uz sebe imate sličnog supružnika, nikada vam neće biti dosadno, nego ćete i starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ipak, ako ostanete sami, neće vam trebati dugo da obnovite stara poznanstva ili stekete nova.

RAK 

Celi život ste veoma osećajni, pa se to neće promeniti ni u starosti. Ukoliko imate porodicu, starost će vam biti ispunjena stalnim posetama, a ako ostanete sami, provešćete tužnu starost punu melanholije.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link