Horoskop

Šta piju horoskopski znakovi: Jarac šta stigne, Bik udara po pivu, a Lav preferira viski

droga u piće naslovna
Printscreen

Da li ste se nekad zapitali koje piće najviše odgovara vašem horoskopskom znaku. Evo šta kažu zvezde. Možda vam ovaj tekst pomogne kada sledeći put budete birali s čime ćete nazdraviti.

Ovan

Ovan je večiti vođa i organizator svakog okupljanja prijatelja. Vole druženje i upoznavanje sa novim ljudima. Znaju tačno šta žele i biraju pića koja ih brzo razvesele – poput burbona i votke.

Bik

Bik voli da se takmiči i misli da je uvek u pravu. Zbog svog upornog i agresivnog stava sklon je konfliktima, pa neretko zna da upropasti zabavu započinjanjem svađe. Bikovi teže ka finansijskoj sigurnosti, pa se odlučuju za jeftinija pića, poput piva.

Blizanci

Blizanci su veoma promenljivi, nestalni i u stalnoj težnji ka nečem drugačijem. Stoga, ne mogu se ni posvetiti jednoj vrsti pića, već se svaki put odluče da probaju neko novo. Ipak, kao druželjubivom znaku željnom provoda, najbolje mu pristaje čašica tekile.

Rak

Rak je onaj stidljivi momak koji stoji u uglu kluba i osmatra situaciju. Zabavi se pridružuje kada dobro osmotri situaciju i dovoljno se opusti. Da bi se što brže prilagodio treba da pije kratka pića, kao što je džin.

Lav

Lav je najglasniji i najprimećeniji gost kafane. Voli da se muva oko šanka, naručuje piće i ćaska sa nepoznatim ljudima. Želi da je u centru pažnje, pa će često i zaplesati ili zapevati na karaokama. Bez sumnje, piće izbora za ovaj znak je viski.

Devica

Devica se na prvi pogled čini hladna ili rezervisana, ali je ona zapravo jako nezavisna i ne zanima je tuđe mišljenje. Retko se odlučuje da luduje u klubu, već radije bira druženje u nekom otmenom restoranu. Teži savršenstvu i najradije pije skupa vina sa značajnim geografskim poreklom.

Vaga

Vaga je duhovita, slaže se sa svima i odličan je partner za izlazak u ludi noćni provod. Voli muziku, pesmu i đuskanje do zore. Gde god da odete sa vagom, nezaboravna noć vam je zagarantovana. Ovaj znak savršen je kandidat za sve moguće mešavine pića i mućkane koktele.

Škorpija

Škorpije vole izlaske i druženje, glasne su i prija im vesela atmosfera. Vole da popiju više i tada često znaju da iznesu svoje tvrde stavove ili sarkastične komentare. Prilično dobro podnose alkohol i odlično im pristaje čašica čistog ruma.

Strelac

Strelac ne misli šta će biti sutra, već se trudi da iskoristi veče u potpunosti. Očekujte da će upravo strelac biti poslednja osoba koja na fajrontu napušta klub. Dinamičan je, energičan i optimističan, ali i veoma darežljiv znak. Voli da slavi život i zato uglavnom pije šampanjac.

Jarac

Jarac obožava da uživa u alkoholu i možete ga zateći kako pije već od polovine dana. Potpuno mu je svejedno sa kim je, važno je samo da se dobro zabavlja. Ipak, veoma mu je stalo kako će se predstaviti svetu, pa uglavnom pije ekskluzivnija pića, poput martinija, piše kudaveceras.rs.

Vodolija

Vodolije nemaju mira. One su u stalnoj potrazi za nečim novim i zanimljivim. Od njih očekujte da ih tokom izlaska neće držati mesto, već će želeti da menjaju lokale. Takvim osobinama najbolje pristaju kratka ili originalna pića, poput absenta ili margarite.

Ribe

Ribe su večiti sanjari i dosta introvertne osobe, te ne vole baš često da izlaze u provod. Radije se odluče da društvo okupe kod kuće i da uživaju u intimnijoj atmosferi. Kompleksnom karakteru ribe najviše odgovara piće poput jegera.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link