Film Magazin

Šta glumci zapravo piju u filmovima folirajući alkohol

mads
Foto: Landmark Media/Alamy

Poznato je da glumci baš vole da popiju. Takvo pravilo je makar važilo za starije generacije naših, ali i svetskih glumaca. Za ove nove generacije niko više i ne zna šta vole, a malo njih uopšte se i može smatrati istinskim umetnicima i glumcima koji imaju potencijal da se približe slavnim prethodnicima.

Iako se alkohol uglavnom ostavljao za kraj snimajućeg dana ili predstave, neretko se on provlači i kroz scenario. U tom slučaju, neki glumci izbegavaju da piju pravo alkoholno piće već u saradnji sa rediteljem traže adekvatnu zamenu.

Džoni Dep navodno radije pije pravu žestinu nego lažne zamene, tome svedoči i snimanje jedne scene za Arizona Dream iz 1993. kada je, kako se navodi, popio 11 flaša viskija Džek Denijels.

Glumac Šaja Labaf priznao je da je tokom priprema za ulogu u filmu Lawless iz 2012. pio čistu rakiju, međutim, u većini slučajeva, glumci zapravo najčešće piju vodu ili sok.

Prema IndieWireu, kada glumci na ekranu piju viski, skoč ili burbon, najverovatnije je reč o ledenom čaju. Prema Thrillistu, neki glumci zapravo imaju samo čašu vode koja je obojena prehrambenim bojama.

A lažna pića ne zamenjuju samo alkohol. Iako u seriji Gilmore Girls Rory i Lorelai neprestano piju kafu, Alexis Bledel zapravo mrzi kafu. Umesto toga, dobijala bi šoljice soka koje je pijuckala, jer jednostavno nije mogla da podnese ukus kafe, piše Index.hr.

Ostavio alkohol na 30 dana i izgubio 5,9 kilograma, kada je video rezultat zauvek batalio piće

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link