Horoskop Horoskopski znakovi

Šta čeka vaš znak od 43. do 63. godine – jedni tek počinju da žive, a druge čeka samoća

srednje godine

Astrologija tumači i predviđa brojne sfere naših života, pa tako i kako će nam izgledati život u zrelom dobu, od 43. do 63. godine.

Nastavite sa čitanjem teksta i saznjajte šta vaš znak očekuje od 43. do 63. godine i iskoristite smernice na pravi način!

Ovan

Ovo je vreme kada vas stižu posledice loših navika i zanemarivanja svog zdravlja. Povedite više računa o sebi, bavite se nekom fizičkom aktivnošću, pazite šta jedete.

Nemojte više toliko da jurite za poslom, naučite da kažete ne i da postavite granice. Olakšajte sebi koliko god možete.

Bik

Ako ste previše fokusirani samo na zarađivanje novca i na karijeru, zaboravljajući na svoj lični život, misleći da ćete uživati kada odete u penziju, mnogo se varate.

Ubrzo ćete shvatiti da ste usput zaboravili na sebe i, najverovatnije, zažaliti zbog toga. Život nije samo novac niti stalno jurenje, treba zastati i uživati. Setite se toga!

Blizanci

Od 43. do 63. godine promenite posao ako vam ne donosi moralnu i materijalnu satisfakciju. Vreme je da dovedete svoj život u red. Da promenite loše navike, da prestanete da sputavate sebe.

Moraćete da napravite težak izbor – ili da konačno počnete da radite na dubini komunikacije sa partnerom, da se više posvetite i zalažete ili da se spremite na činjenicu da vas u budućnosti možda čeka usamljenost, piše Sensa.

Rak

Raije ste bili fleksibilni, neustrašivi, niste se plašili da menjate, da se tražite. Sada vam malo ponestaje snage, javljaju se sumnje i strahovi. Ne dozvolite da vas obuzmu.

Držite se krilatice „šta god da se desi“ jer umete da se nosite sa različitim situacijama, znate kako da ih prihvatite i da im se prilagodite.

Lav

Lavove u ovom periodu često počinje da progoni neki osećaj da im nešto nedostaje u životu. Umesto na nedostatke, fokusirajte se na ono što imate.

Budite ponosni i zahvalni, a ono što vam smeta slobodno menjate. Nije kasno. Proširite svoje vidike!

Devica

Vreme je da Device ostvare ono o čemu su toliko dugo sanjale, ali se ipak nisu usuđivale. Nije kasno, ne brinite.

Sve se može kada se zaista želi, samo je potrebno dati sve od sebe. Sada imate mudrost i iskustvo, sve će ići mnogo lakše.

Vaga

Tokom ovog perioda, Vaga kao da se budi i … počinje da menja sebe i svet oko sebe. Ponekad to dovodi do raskida i novih veza, ali tek kada prođe kriza srednjih godina, ostvare zacrtani ciljevi, Vage konačno počinju istinski da žive.

Veruju u sebe i svoje sposobnosti i više se ničega ne plaše. U ovom periodu počinje da se javlja strah od starosti.

Škorpija

Nakon turbulentnih godina, sumnji i traženja, tokom ovog perioda, Škorpije konačno mogu da se izbore sa svim slabostima, traumama, da ih prebrode i upoznaju svoje pravo ja.

Ako imate decu, ona su već velika pa možete da se posvetite sebi i onome što volite.

Strelac

Vreme je za samospoznaju. Po pravilu, u ovom trenutku, Strelci imaju tendenciju da zauzmu liderske pozicije, pokazujući kvalitete koji im omogućavaju da inspirišu druge ljude.

Možete sve što zamiliste, samo napred!

Jarac

Jarčevima u ovom periodu zvezde preporučuju da pokrenu sopstveni posao. Sa dovoljno iskustva i mudrosti iza sebe, vreme je da napravite korak napred.

U suprotnom, postoji velika šansa da ostanete zaglavljeni u poslu koji vas ne ispunjava, ali ga radite jer ste odgovorni i savesni, piše Glossy.

Vodolija

Ako ste uspeli da se u prethodnom periodu u potpunosti otvorite partneru I ostvarite duboku povezanost, onda u ovom periodu živite ispunjenim životom.

Ali ako u tome niste uspeli, velika je verovatnoća da održavate privid- spolja sve deluje savršeno, predstavljate se kao srećna osoba a iznutra vas muče sopstvene brige i neispunjenost.

Ribe

Glavni zadatak Riba u ovom periodu je da shvatite da možete sve što želite i da naučite da se izborite s nedostatkom vere u sopstvene snage.

Otarasite se svojih strahova, jači ste od njih!

Izvor: Stil

Od Ovnovog pogleda podilazi jeza, Škorpija ‘ubija’ harizmom, a šta otkriva vaše lice?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link