Horoskop Ljubavni horoskop

Devica, Rak i Jarac će pronaći srodnu dušu do kraja godine

ljubav-par

Svako od nas mašta o toj jednoj osobi, za koju mislimo da će biti ona prava sa kojom ćemo provesti ceo život. Neko je upozna ranije, neko kasnije, a neko nažalost nikada ne pronađu tu srodnu dušu ili je prosto ne prepozna.

Ako se pitate zašto još niste upoznali osobu za koju znate da je prava i želite da ostanete sa njom, možda su zvezde upravo planirale da odlože stvari za vas. Ali ne zadugo.

Do kraja godine, ova tri znaka zodijaka će imati nasmejanu ljubavnu vezu koja može značiti susret sa srodnom dušom.

DEVICA

Vaša ljubav neće vam kucati na vrata, zato morate biti aktivni i neprestano se kretati po prepunim mestima. Idite na koncerte, pozorišne predstave, bioskope i slične manifestacije jer tamo možete upoznati srodnu dušu.

RAK

Rak je konačno spreman za ozbiljnu vezu i susret sa sudbinom. U početku, novo poznanstvo može izgledati smešno, a vaš partner vam se možda neće ni svideti čim ga upoznate, ali simpatije će svakim novim susretom snažno rasti. Kako će stvari funkcionisati zavisi samo od vas.

JARAC

Neočekivana ljubav pokucaće na vrata Jarčeva. Osoba koja ulazi u vaš život brzo će osvojiti vaše srce i ta romansa može prerasti u nešto veoma ozbiljno.

Ljubavni horoskop za 2020. godinu: Veliki izazovi za Bika, Rak pronalazi srodnu dušu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


206 Shares
206 Shares
Share via
Copy link