Horoskop Ljubavni horoskop

Kako vaš znak otkriva da li ćete biti srećni u braku i šta je čuvena 7. kuća?

Srećan, dugotrajan brak je retka radost – karmički gledano, barem. Dugoročno partnerstvo zahteva slične temeljne stavove i razmišljanja. U astrologiji, brak i druga važnija i veća partnerstva određuje sedma kuća (deo neba kojim se Sunce kreće svakodnevno od 4 sata do svog zalaska).

Sedmom kućom vlada diplomatski, graciozni znak – Vaga. Vaga je kardinalni znak, koji se lako odvaži i odlikuje ga velika motivisanost. Ujedno, to je i vazdušni znak – intelektualan, spreman na razgovor, dobar slušalac kojem je posebno važno održavanje dobre i tečne komunikacije.

Elementi – zemlja, voda, vazduh i vatra mogu da vam daju uvid u trajnost braka.

Vatreni znaci

Da li je vaš partner vatreni znak? Ovan, Lav i Stelac su strastveni znakovi.

Čak i van spavaće sobe, vaš vatreni partner traži način da ispolji svoju strast. Vatrene znakove skoro je nemoguće obeshrabriti i često im nije potrebno ohrabrivanje da učine bilo šta.

Hranite njihovu strastvenost na pozitivan način i ne morate da se plašite da ćete se suočiti sa nekim većim problemom u vašem odnosu. Ovnovima su uvek potrebni pohvala i iskrenost. Lav voli da mu se divite, dok će Strelac najbolje odgovoriti na entuzijazam.

Zemljani znaci

Zemljanim znakovima posebno je važna sigurnost.

Bik, Devica i Jarac ceniće praktičnost, odgovornost i temeljnost. Niko nije savršen i zemljani znakovi to veoma dobro znaju, ali će ceniti ukoliko se trudite da to budete. Biku su važni udobnost i stil.

Ukoliko kupite nešto što sebi finansijski ne možete da priuštite, Bik će vas razumeti. Devici su važne sitnice kojima ćete joj pokazati da je voljena. Jarac mrzi rasipanje i ekstravaganciju, a divi se štedljivosti i upornosti.

Vazdušni znaci

Da li je vaš partner vazdušni znak?

Komunikacija čini svakog Blizanca, Vagu ili Vodliju srećnom. Najgore što možete da uradite jeste da prestanete da govorite, stoga održavajte dijalog i slušajte kako biste uvek imali spreman odgovor. Blizanci mrze dosadu i žele da konstantno budu angažovani u sve što se dešava.

Vaga želi mir i sklad za svakoga na svetu, a posebno za vas dvoje. Vodolija vam se može činiti distanciranom, ali ona želi dublje intelektualne rasprave u kojima će izraziti svoje stavove i mišljenja.

Vodeni znaci

Emociije i iskrenost posebno su važni vodenim znakovima. Nikakva logika ili brige stvarnog sveta ne mogu da se takmiče sa važnošću odanosti i ljubavi.

Rak posebno ceni porodičnu bliskost. Škorpija žudi za potpunom predanošću i posvećenošću. Ribe vam se s vremena na veme mogu činiti zahtevnim i nametljivim, ali sigurnost i vaša ljubav su sve što im je potrebno.

Iako vam horoskop može ponuditi neke zanimljive infomacije, vaša volja i lične odluke mnogo su važniji i moćniji od bilo kojeg horoskopa i grafikona kompatibilnosti.

Zašto ne možemo da odolimo muškarcu Lavu?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

860 Shares
860 Shares
Share via
Copy link