Magazin

Petar je stao u red u prodavnici u Nemačkoj iza žene sa dvoje dece, njen gest ga je potpuno zbunio

supermarket berlin
Foto: Shutterstock

U vreme kada svi negde žure, čak i kada ne žure, nisu tako česti gestovi dobrote. Svaki dobronameran postupak nekog nama nepoznatog čoveka neretko nas zbuni, čak i šokira.

Upravo takvu situaciju doživeo je Srbin Petar Milutinović u Nemačkoj. Hteo je da kupi nekoliko čokolada da ponese kući, a onda je doživeo šok – doduše prijatan.

„U Nemačkoj, u supetmarketu, u redu ispred mene mama sa dvoje dece i punim kolicima robe. Ja u ruci par čokolada, hteo da ponesem za Srbiju“, navodi taj čovek u objavi na Tviteru, prenosi Kurir.rs.

Dok je tako čekao red, usledilo je iznenađenje:

„U jednom trenutku ona se okreće i pokazuje mi rukom da prođem ispred nje, jer imam samo par stvari. Stao, ne znam šta da odgovorim. Zbunjen“.

I još jednom: Nije teško biti fin!

Ova objava izazvala je lavinu komentara.

Jedna korisnica je navela: „Nećeš mi verovati, meni se to dogodilo u Beogradu“.

Međutim, bilo je i neprijatnih iskustava.

„E zato je moja sestra u Šapcu vozi puna kolica iza nje teta sa jednom kremom, sestra pita da li imate samo to da prođete. Kad je oplela teta da se dere, šta ti gledaš sta ja imam šta te briga, što viriš, sta tebe zanima sta ja kupujem…sestra u zemlju da propadne“.

Izvor: Kurir.rs

Nemačka je obećana zemlja za srpske radnike, ako zarađujete više od ove cifre znači da ste bogati

Ekipa Luftike

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Misle da su svetice jer su rodile. Nigde to van Srbije nisam videla za 17,5 g. koliko radim sa strancima po svetu. Nisi poseban ako si roditelj, osim u zatucanim društvima. Naravno, ne puštam majke preko reda, a nijedna to ni ne očekuje. Osim u Srbiji. Njen problem što je zaostala.

17 Shares
Share via
Copy link