Horoskop

Koja ste spiritualna životinja? Hirurški precizno opisuje vaše lične osobine

Svako od nas ima potrebu da izađe ponekad iz racionalnog i svesnog dela sebe. Srećniji i odvažniji traganje za smislom i svojim strastima traže po putovanjima na dalekim destinacijama, među drugačijim običajima i kulturama.

Ova globalna pandemija je i takvima uskratila „oslobađanje“ na ovaj način, ali pronašli smo sajt koji nam ukazuje da je možda većina naših personalnih karakteristika uobličena duhovnom vezom sa našom spiritualnom životinjom.

Veb strana Primal astrology daje nam detaljan opis naše ličnosti.

Uz malo znanja engleskog jezika ili jednostavno uz pomoć online prevodioca saznaćete koja ste životinja u duhovnom smislu. Naravno, ukoliko vas zainteresuje lični opis, možete pogledati i šta karakterizuje vaše voljene.

Izaberite godinu, a zatim i period u kojem se nalazi datum rođenja i ispred vas će se stvoriti zanimljiv tekst na osnovu kojeg možete uporediti vaše viđenje sebe i drugih sa opisom koji se nalazi za određenu životinju.

Ovo zanimljivo i zabavno istraživanje potpuno je besplatno, a možda vam otkrije i objasni neke nejasnoće u vezi sa vama lično ili vaših dragih ljudi.

Koji ste znak po burmanskom horoskopu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link