Magazin Poznati

Skandal drma Španiju, kraljica Leticija varala kralja sa članom porodice?

spanska-kraljica

Španska javnost ne prestaje da komentariše aferu koja je isplivala u javnost i o kojoj se spekulše uveliko.

Bivši zet španske kraljice Leticije Haime Del Burgo nedavno je izneo tvrdnje na račun slavne brinete, bivše voditeljke i sadašnje članice najmoćnije porodice.

On tvrdi da je bio u vezi sa Leticijom pre nego što se oženio njenom rođenom sestrom Telmom, a podelio je i kraljičin selfi kao navodni dokaz njihove ljubavi, prenosi B92.

Španski mediji pišu da je Del Burgo planirao da zaprosi Leticiju kada je ona objavila da se zabavlja sa Felipeom, koji je u tom trenutku još uvek bio prestolonaslednik.

Nakon što je veridba objavljena 2003. godine, slavna Špankinja je navodno zamolila Haimea da bude svedok na njenom venčanju.

On je naveo:

– Kada smo se upoznali, uhvatila me je za ruku i pitala me zašto je nikada nisam pitao da se uda za mene. Očigledno nisam odgovorio. Bodrio sam je koliko sam mogao. Poslednje što mi je rekla pre nego što smo se pozdravili u tom restoranu bila je molba: “Nikad me ne ostavljaj”.

Ovaj preduzetnik, ipak, tvrdi da su on i Leticija nastavili da imaju romantičnu vezu i posle njene udaje, te da je zadržao poruke, fotografije i video snimke kao dokaz.

On navodi i da mu je ona 2010. rekla da ga voli dok su ležali u visećoj ležaljci pored bazena u njenoj kući.

– Ljubav. Nosim tvoju maramu. Zbog nje se osećam kao da si pored mene. Brine se o meni. Štiti me. Brojim sate do ponovnog viđanja. Volim te – piše u poruci koju je navodno Leticija poslala Haimeu, a sadržaj je objavio lično on na društvenoj meži X, odnosno nekadašnjem Tviteru.

Iako su njegove tvrdnje, te sama fotografija podigli puno prašine, puno internet korisnika dovelo je u pitanje validnost ovih informacija, s obzirom da nema dokaza da je Leticija baš njemu poslala ovu poruku i fotografiju.

Haime je naknadno ugasio svoj X nalog.

De Burgo je naveo i da je romansu sa španskom kraljicom započeo na putu za Veneciju, mnogo pre njene veze sa tadašnjim prestolonaslednikom.

Takođe, istakao je i da je planirao da je zaprosi, kao i da je ona želela da dobiju dete.

Leticija mu je kasnije navodno rekla da je \’upoznala nekoga ko bi je obavezao da napusti svoju profesiju\’, što ga je navelo da zaključi da je njen misteriozni partner Filipe.

– Nemamo komentar o tome – rekao je portparol španske kraljevske porodice za “Femail” apropo čitave situacije.

12 najlepših venčanica svih vremena

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link