Lifestyle Moda

Šoping vodič za kupovinu naočara za sunce – top 5 modela

Činjenica da su dani sve topliji znači da ne možemo bez naočara za sunce. Od onih sa velikim ramovima, preko mačkastih do klasičnih, za vas smo pripremili listu naočara po povoljnim cenama koje su u trendu ovog proleća i leta.

Mačkasti okvir

Klasičan damski, u stilu Odri Hepbern, ovaj model okvira i dalje je aktuelan. Daje vam neku posebnu ženstvenu dozu, i izgleda jako šik. Naša preporuka ovaj model iz Parfois-a, sa prozirnim drškama i dvobojnim okvirom.

parfois_mackaste_naocare
Izvor: parfois.com

Cena: 1799 dinara

Okrugli okvir

Poslednjih sezona naočare sa okruglim staklima postale su veoma popularne, pa ako ih i dalje nemate, možda je vreme da nabavite jedne takve. Ovaj model iz H&M-a je upravo takav,dovoljno moderan, ali kombinacija braon stakala i crnih okvira daju mu i neku dozu elegancije.

hm_okrugle_naocare
Izvor: hm.com

Cena: 1199 dinara

Drveni okvir

Modeli sa drvenim okvirom su dovoljno neobični i svakoj vašoj kombinaciji daju neki poseban pečat. Ove iz Zare su još i specifičnog oblika i sigurno nećete ostati nezapaženi ako se odlučite za njih.

drvene_naocare_zara
Izvor: zara.com

Cena: 1990 dinara

Okvir sa printom

Ovog proleća birajte naočare sa šarenim printom. Mladalačke i vesele, u bojama proleća ili sa zanimljivim šarama dobro se uklapaju u prolećne radosti. Naš predlog su ove iz Accessorize-a, sa zanimljivim detaljima.

sarene_naocare_acessorize
Izvor: accessorize.com

Cena: 1890 dinara

Klasične naočare

Svakoj ženi potrebne su jedne naočare koje idu uz sve, deluju elegantno i svedeno. Crna ili braon boja su odlične za ovakve naočare, bez suvušnih detalja, samo vodite računa o tome koji oblik naočara pristaje vašem licu. Dobar primer takvih naočara su ove iz Parfois-a.

parfois_klasicne_naocare
Izvor: parfois.com

Cena: 2699 dinara

Pročitajte koji su najpopularniji prolećni odevni komadi

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

12 Shares
Share via
Copy link