Magazin Poznati

Potukao se, pa pijan i go šetao ulicom: Brat Sofije Milošević napravio skandal na njenom rođendanu

sofija-milosevic
Foto: Instagram/sofijamilo

Rođeni brat Sofije Milošević, Stefan Milošević (31) potukao se sa nepoznatim muškarcem na proslavi rođendana svoje sestre, poznate manekenke.

Kako piše „Blic„, brat Sofije Milošević je nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.

Iako je mankenka zamislila svoju proslavu da bude „na nivou“ i u „svili kadifi“, veći deo večeri provela je napolju sa patrolom policije i pijanim bratom Stefanom.

Naime, oko 2:30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru.

Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Inače, na licu mesta, policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Baničevića (39), koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njenov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Ovim povodom novinari su pozvali Sofiju Milošević preko PR-a i tom prilikom im je rekla da se neće oglašavati.

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link