Magazin Novi Sad

Spisak postoji: Ovako SNS pritiska službenike Carine u Novom Sadu da dođu na miting (VIDEO)

Stranka slobode i pravde (SSP) objavila je snimak koji pokazuje kako se zaposleni u Upravi carine “pritiskaju i popisuju” da bi učestvovali na mitinzima podrške predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću.

To je snimak telefonskog razgovora u kojem se jednom službeniku Carinarnice u Novom Sadu prenosi uputstvo, kako se tvrdi, direktora Uprave carina Miloša Tomića da mora da dodje na miting podrške Vučiću 11. aprila u Novom Sadu i da dovede još četvoro ljudi, a da svi budu u “civilnoj odeći”.

Poslednjih dana, saopštila je SSP, zaposleni su dobili “papir s tabelom” u koju moraju da upišu “lične glasove” za SNS, s napomenom da “podnosilac liste kod sebe ostavlja iskopiran primerak i upisane osobe izvodi na glasanje”, prenosi Beta.

“Srpska napredna stranka je u panici pred nastupajućim bojkotom (izbora), pa je sve državne resurse stavila u službu prisilnog izvodjenja ljudi na biračka mesta pod ucenom i pretnjom otkazom”, ocenila je SSP.

Kako funkcioniše SNS bot armija, prema svedočenju bivšeg vojnika (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ništa novo, uoči izbora pre par godina, zaposleni u Carinarnici Novi Sad, kao i zaposleni u Luci Novi Sad, su dobijali otkaze ukoliko su odbijali da vrbuju ljude da glasaju za naprednjake, lepe plakate, skuplaju potpise i obavljaju ostale ” uobičajene predizborne aktivnosti”.

generic vignette (DESK luftika.rs)
94 Shares
Share via
Copy link