Magazin Novi Sad

Kada vlast pravi miting u Novom Sadu, Vojvodina ostane paralisana

Karavan Srpske napredne stranke pod nazivom Budućnost Srbije 11. aprila nastupa u Novom Sadu.

Iako prvobitno najavljen za 12. april, skup SNS-a u Novom Sadu je pomeren za dan ranije, zbog opasnosti da se demonstranti koji se već nekoliko meseci, svakog petka okupljaju pod parolom “1 od 5 miliona”, nađu licem u lice sa simpatizerima vladajuće stranke.

Predsednik je odlučno tvrdio da na skupu u Novom Sadu neće biti dovoženi građani iz drugih mesta, ali informacije koje smo dobili iz Bečeja opovrgavaju predsednikove reči u potpunosti.

Naime, bečejski školarci, tačnije oni koji žive u okolini, danas su ostali bez prevoza. Prevoznici iz ovog mesta, koji svakodnevno razvoze decu do i od škole, kompletan vozni park su ustupili Srpskoj naprednoj stranci.

Sa druge strane, organizatori protesta “1 od 5 miliona” revoltirani su činjenicom da su svi domaći prevoznici odbili da izdaju svoja vozila za potrebe prevoza demonstranata na veliki miting opozicije 13. aprila u Beogradu.

Na sve to, na društvenim mrežama se pojavio dopis Železnica Srbije, koja je od Policijske uprave dobila naređenje da u periodu od 11. do 15. aprila dostavi podatke o svim grupnim putovanjima, kao i putnicima, koji će u navedenom periodu putovati vozom.

zeleznica obavestenje

Kako su KUD Idijoti održali lekciju srpskim režimskim medijima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link