Magazin Putovanja

Nakon tuče u Paraliji: Bolje da me ajkula pojede nego da letujem sa Srbima (VIDEO)

tuca-srba-paralija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče u moru, a iako se sigurnošću ne može utvrditi gde se dogodio okršaj, mnogi komentarišu da je u pitanju Paralija.

paralija-tuca-srba

Na snimku se vidi da je žena u crvenom bikiniju prvo došla u sukob s muškacem, da bi zatim uletela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao haos. Dve žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju.

Uprkos tome što se ne zna da li su na snimku Srbi ni gde je nastao, mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji letuju u Paraliji.

„Pripadnici nebeskog naroda…kolorizovano“, „Jesi video kako žena brani muža“, „Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju“, „Eto zašto ne treba ići na more sa ženom“, bili su neki od komentara, a pošto se pretpostvalja da je snimak iz Paralije, mnogi su se u šali pitali gde je Palma.

Najzad, uprkos tome što izgleda smešno, ova situacija je ipak opasna i neprihvatljiva:

„Meni je ovo jezivo! Doveli su dete u životnu opasnost! Dok se goveda makljaju, malu je mogla da odvuče struja u dubinu i šta onda“, zapitala se jedna korisnica Tvitera.

Pogledajte snimak.

Izvor; Mondo

Poznati psihijatar posmatrao Srbe na letovanju i dao savršenu dijagnozu današnje Srbije

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nazalost, vrlo poznata slika naseg mentaliteta. Ovo se desava i kod nas svake veceri, pa tako i na odmoru. E sad, koliko se mi razlikujemo od svih komsija, ne znam. Svi smo slicni

OGLAS

313 Shares
313 Shares
Share via
Copy link