Magazin

Snimak o kojem priča region: Baki koja prosi kupio čizme, a njena reakcija ga šokirala (VIDEO)

Na gradskim ulicama svakodnevno možemo da vidimo osobe koje sa decom u naručju prose za mleko, hleb…a neretko se dešava da je samo reč o prevarantima koji na takav način dolaze do lake zarade.

Jedna od prosjakinja ovih dana se nalazi i na ulicama Živinica u BiH. Oskudno obučena, bez cipela i čarapa hoda Živinacama ulicama okovanim snegom i na minus10 stepeni Celzijusa. Jedan od sugrađana odlučio je da joj pomogne.

Nakon što joj je ponudio kupovinu toplih čizama, a ona pristala, sugrađanin je otišao do obližnjeg objekta i kupio obuću. Kada se vratio ponudio joj je da ih obuje ali prosjakinja u njih nije želela ni da pogleda.

Spomenuti sugrađanin je sve snimio, najverovatnije mobilnim telefonom i video postavio na Fejsbuk, a rekacije korisnika ove društvene mreže bile su sasvim očekivane.

“Neće da uzme jer na bosim nogama skuplja pare, koliko je ona zaradila tim bosim nogama”, “Eh, stara priča. Hodaju goli i bosi jer hoće, a ne jer moraju.”, samo su neki od komentara koji se mogu da se vide isprod objavljenog videa.

ž

Ovakvu baku još niste upoznali

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link