Magazin Srbija

Cela srpska svadba šmrče belo, baka se baš ne snalazi, ali i ne odbija (VIDEO)

Šmrkanje kokaina na svadbi
Foto: Collage / Screenshot / Facebook

Sigurno ste se svi zadesili na nekoj veseloj svadbi, onoj pravoj srpskoj, gde muzika trešti, barjaci se viju, a gosti se delirujumu grle i urlaju u glas.

Neretko se na ovakvim svetkovinama pretera u jelu i piću, kočnice popuste, pa se čitavog događaja najbolje prisetimo kada nakon par dana pregledamo fotografije.

Najčešće sledi iščuđavanje i neverica, dok prepoznajete sebe i svoje prijatelje među oznojanim i unezverenim kreaturama, koje je zabeležilo oštro oko oficijalnog svadbarskog fotografa.

Međutim, ako je ovo neki uobičajeni scenario – šta tek reći za video, koji je „veselu“ atmosferu sa jedne ovakve fešte u Srbiji, prenosio uživo na Fejsbuku…

Tacna sa „belim“ zvanicama „na izvol’te“

Naime, u određenom trenutku, među najvažnijim zvanicama na svadbi, pojavljuje se momak koji u jednoj ruci nosi srpski barjak, a u drugom tacnu sa posluženjem.

Međutim, umesto uobičajene rakije, kojom se u hektolitrima nazdravlja u ovakvim prilikama, gostima su ponuđene linije belog praha, koji izgledom jako podseća na nelegalnu supstancu, protiv kojih se ministar Vulin svakodnevno herojski bori.

Pored praškaste materije, gostima, koji se nisu libili da prihvate velikodušnu ponudu, bile su obezbeđene i slamčice za ušmrkavanje iste.

Veselo su prilazili tacni i posluživali se, iscereni od uva do uva, a ni mlada nije odbila ovu „čast“, dok su blicevi mobilnih telefona samo sevali, jer su svi želeli da ovekoveče ovaj zaista nesvakidašnji (dodali bismo i – skandalozni) trenutak.

I baka voli hitove Didžej Krmka

Treba napomenuti da su mladenci vodili računa da čitav događaj ne prođe bez odgovarajuće muzičke podloge, pošto je sa razglasa grmeo hit Didžej Krmka „Celo selo šmrče belo“, čisto da se niko ne zbuni o čemu se tu zapravo radi.

Dok su prisutni u delirijumu ušmrkavali i utrljavali u desni praškastu supstastancu, uz komentar da je „dobra koka“, istovremeno nazdravljajući čašama šampanjca, tacna sa „posluženjem“ je stigla i do starije gospođe, koje se u prvom momentu zbunila, jer nije znala šta treba da čini.

Objašnjeno joj je da kroz cevčicu treba da ušmrče beli prašak, koji joj je poslužen na tacni, a nakon što je to učinila, usledio je aplauz prisutnih zvanica, među kojima je bilo i male dece, koja su sve snimala telefonima.

Šta reći, a ne zaplakati. Sa jedne strane, medijski stupci su puni priča o velikoj borbi protiv droge, te se neretko može pročitati da hapse ljude zbog jednog džointa ili tablete bromazepama, a sa druge strane cela svadba šmrče belo, a droga se gaji na tone na plantažama pod državnom zaštitom.

E, Srbijo među tacnama koksa.

Koluvijina tona prođe, ali 0,47 grama marihuane nikada, devojka pala zbog džointa

Luftika #

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Treba vas tuziti, pa zabraniti… nisam ni rod ni pomozi bog mladencima. Da niste smrkali sa mladenicma pa znate sta je bilo na tabli. Koliko vidim od jedne velike zajebancije ste napravili senzaciju, a mladencima i roditeljima pakao od zivota. Da sam na njihivom mestu tuzio bih vas do Strazbura.. Uostalom ovaj ko je ovo dozvolio da se objavi definitivno je nesto uzeo.. inace kako drugo objasniti ovaj tekst??? Zao mi je vremena sto potrosih na vas!

357 Shares
357 Shares
Share via
Copy link