Magazin

Smeh joga je najčudnija stvar koju smo videli, a videli smo Vulina u vojsci

smeh joga

Poslednjih dana na društvenim mrežama se zavrteo snimak grupe praktikanata smeh joge, tokom njihovog gostovanja u emisiji Nataše Pavlović „Praktična žena“.

Premijera ove epizode bila je pre čak tri godine, ali je ovaj ekstrakt tek sada dobio zasluženu pažnju. Glavni razlog ove novostečene viralnosti je izuzetno čudan, pomalo i uznemirujuć sadržaj videa.

Dakle, na pitanje voditeljke kako smeh joga uopšte funkcioniše, instruktori kreću da se smeju na silu i da idu od čoveka do čoveka, rukujući se i smejući se na silu, piše portal Noizz.

Ovo, valjda, treba da ima pozitivan efekat na psihu, ali i na sveobuhvatno stanje organizma jer smeh produžava život. I, ruku na srce, pravi smeh zaista utiče izuzetno dobro na svaki delić vašeg bića (osim možda na kožu lica, jer se stvara bore) ali ključna reč ovde je „pravi“.

Iskren smeh. Kad čujete nešto smešno ili vidite kako neko ispred vas padne, pa ne možete da prestanete da se smejete iako u suštini znate da ste loša osoba zbog toga, ali vam je svejedno jako smešno.

Dakle, onaj smeh kada mislite da ćete se upuškiti, ali vam je nekako čak i činjenica da vam se piški odjednom jako smešna i ne možete nikako da prestanete sa smehom. To leči. To produžava život. To vas oslobađa sresa.

Ovo što smo upravo videli može jedino da vas, kako je to lepo sročio jedan komentator ispod snimka na Jutjubu, oslobodi zdravog razuma, a ne stresa.

Zapravo, prilčno smo sigurno da smo doživeli ogroman stres od samog gledanja ovog snimka, jer je i transfer blama sigurno neka vrsta stresa!

U svakom slučaju, smeh joga je definitivno jedna od najčudnijih stvari koje smo do sada videli. A videli smo Vulina u vojsci, pa vi sad vidite.

Urnebesan govor srpskog trenera u Saudijskoj Arabiji posle kojeg smo pali na teme

20 Shares
Share via
Copy link