Magazin Novi Sad

Dobrodošlica: Putevi za Exit festival obeleženi slovom „Z“

slovo-z-duga
Foto: 021

Veliki broj slova „Z“ ispisan je farbom na Varadinskom mostu i u okolini, pred sam početak Exit festivala. Slova su se pojavila u noći između utorka i srede.

Kako piše portal 021.rs, slova su u velikom broju ispisana u Starom gradu, duž Keja žrtava Racije i Beogradskog keja, kao i na delu Bulevara Mihajla Pupina, ulicama Sonje Marinković, Vojvode Mišića, Maksima Gorkog, Trgu Neznanog junaka…

Na Varadinskom mostu slovo „Z“ ispisano je na svakih nekoliko metara. U Petrovaradinu slova su ispisana na Trgu vladike Nikolaja, Beogradskoj ulici, ali i na bedemima nasipa.

„Veliki broj slova je iscrtan. Po svemu sudeći, pisali su ih dok su imali farbe, jer je primetno da u jednom momentu slova postaju sve bleđa“, javlja 021.rs.

slovo-z-2
Foto: 021

Podsetimo da je na Exitu trebalo da nastupi i ovogodišnji pobednik Evrovizije, ukrajinski sastav Kalush Orchestra. Međutim, festival je pre nekoliko dana saopštio da „zbog nepredviđenih okolnosti, koje su van kontrole festivala, grupe i njenih članova“, do ovog nastupa neće doći, ali će publika imati priliku da ih čuje na Sea Dance festivalu.

Više fotogafija možete pogledati na sajtu 021.rs.

Hej, magični Exit ljudi, jeste li stvarno morali da lažete o planovima za festival tokom pandemije?

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Većina zna da su Rusi pozitivci u toj celoj priči, da je zapad zbog gasa, položaja, mora, nato-a i drugog započeo rat u UA i pre 2014 ali i da se nalazimo između dve vatre. Podrška je super, pravoslavci i mi i grci i rusi sve je to lepo, ali budite mudri, oprezni i umereni, jer su neprijatelji svuda oko nas, bukvalno, a mi nemamo nuklearke.

OGLAS

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link