Magazin Putovanja

Rekla sam sinu da me slika, ali da mi se ne vidi stomak – poslušao je i dobili smo ovo (FOTO)

Letovanje u grčkoj
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Napraviti što bolju fotografiju s mora i priložiti je kao dokaz na društvene mreže postalo je apsolutni imperativ poslednjih godina. Onaj ko to ne obavi, kao i da nije bio na letovanju.

Da frizura bude na mestu, ugao što bolji, osvetljenje što pogodnije, a linija takva da prikriva glavne nedostatke – ovako bi otprilike mogao da glasi spisak osnovnih uslova za savršenu sliku sa plaže. I dok mlađa populacija na ovu listu dodaje još nekoliko detalja, za one malo starije nekada je dovoljno da bude ispunjen samo jedan zahtev: da se ne vidi stomak.

Bar je tako svom sinu rekla jedna gospođa koja je otišla na letovanje u Grčku i odatle htela da ponese lepu uspomenu i verovatno nije ni pretpostavljala da će izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama.

– Rekla sam sinu da me uslika, ali da mi se stomak ne vidi…A on poslušan, ljubi ga majka – napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se vidi kako sedi na šetalištu dok je njen stomak jednostavno prekriven – kažiprstom njenog sina koji je slika.

slika s letovanja
FOTO: GRČKA INFO / SCREENSHOT

Fotografija je naišla na oduševljenje članova grupe Grčka info, u kojoj je i podeljena, a većina onih koji su komentarisali složili su se da je ideja jednostavno genijalna.

– Odlično rešenje, dalo mi je ideju za ubuduće; Bravo za snalažljivost; Genijalno; Bravo za sina – samo su neki od oduševljenih komentara na Fejsbuku.

Izvor: Blic

Žene na more i te kako idu same! Olivera iz Niša u Grčkoj otkrila i drugu stranu letovanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link