Magazin Poznati

Slavna glumica šokirala priznanjem: „Jedva čekam da moja majka umre“

dru-barimor
Foto: Printscreen

Glumica Dru Barimor priznala je da „jedva čeka“ da njena majka Džejd Barimor umre. Barimor je bila iskrena o svom burnom detinjstvu s majkom, otkrivši kako je ljubomorna na prijatelje koji su „već ostali bez roditelja“.

– Sve su njihove mame otišle, a moja nije. Ja nemam taj luksuz. Ne mogu dočekati to . rekla je Dru za New York magazin.

– Ne želim živeti u stanju da želim da neko ode pre nego što mu je suđeno samo kako bih ja mogla rasti. Zapravo želim da bude srećna i napreduje i bude zdrava, ali moram je*eno rasti uprkos tome što je ona još uvek na ovoj planeti – objasnila je.

Međutim kasnije u intervjuu glumica je priznala da je grize savest zbog oštrih komentara.

– Usudila sam se to reći i nisam se osećala dobro – rekla je i dodala da joj je ipak stalo.

dru-barimor-mama
Foto: Printscreen

S 12 godina već je bila na odvikavanju od droga

Poznata je 48-godišnja glumica u prošlosti otvoreno govorila o odrastanju s majkom koja joj je bila menadžer i vodila je na holivudske zabave, uključujući one u Studiju 54, dok je bila dete.

S 12 godina Dru je već bila na odvikavanju od droga i alkohola, a s 13 mama ju je smestila na psihijatrijsko odeljenje u Kaliforniji.

– Mislim da je stvorila čudovište i nije znala šta bi s njim – rekla je Hauardu Sternu u intervjuu 2021. godine.

Iako je Dru uspjela da oprostitsvom ocu, Džonu Davidu Barimoru, pre nego što je umro 2004. godine, s mamom se nikada nije u potpunosti pomirila premda je rekla za New York Magazin da ne „okrivljuje“ Jaid za „sve izazove u svom životu“.

Glumica, koja ima dve ćerke s bivšim suprugom Vilom Kopelmanom, ranije je objasnila kakav joj je trenutni odnos s majkom, rekavši da će je „uvek podržavati“.

– Ne mogu okrenuti leđa osobi koja mi je dala život. Ne mogu to učiniti. Toliko bi me bolelo. Smatram to vrlo okrutnim – rekla je za People.

Naša glumica postala mama u 5. deceniji, mnogi je osudili da je zakasnila, ona im poslala snažnu poruku!

Izvor: Index

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link