Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto su Škorpije veće i bolje vođe od Ovnova i Lavova?

skorpija-horoskop

Škorpija je izuzetno ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv znak. Osobine Škorpije su izuzetno specifične u odnosu na druge znakove Zodijaka i sa pravom važi za jedan od „najtežih“ znakova. Često se krije iza maske zezatora, uspešan u poslovima koji zahtevaju dinamiku – marketing, profesionalni vozač, promoter…

U kombinaciji s Bikom 100% čista strast. Sklon razbijanju i destrukciji sebe i ostalih.

S njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otkrivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju.

Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto.

Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili o porodici.

Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.

Ljubav

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu.

I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih.

Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta. Može da pati, ali to neće nikada pokazati, dugo se seća bivših ljubavi, ali se bori da raščisti s prošlošću.

Partner žene Škorpije uvek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

Škorpija je najveći osvetnik Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

5.7K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap