Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpija i Rak teško podnose raskid, Blizanci lako pronađu zamenu

Raskid veze je bolan sam po sebi. Ipak, neki horoskopski znakovi raskid podnose teže, dok se neki lakše nose sa emotivnim gubitkom.

Ovan

Raskida iznenadno, a možda bi se odmah i pomirio sa bivšim partnerom. Jako loše reaguje kad njega ostave, to nikako nije prihvatljivo. Ovan nikad ne misli da je problem u njemu. Treba da nauči da nađe kompromis sa partnerom da ne bi došlo do problema.

Bik

Odmah se potrudi da svi saznaju da nije više u vezi. Daje sve od sebe da zaboravi bivšeg partnera, ali ako posle nekog vremena poželi da se opet vrati toj osobi, bez problema će pozvati. Biku je bitno da je on srećan, zadovoljan i stabilan u vezi, ali se uvek trudi da ne dođe do raskida. Ako to uradi, znači da se duže vreme stanje ne popravlja.

Blizanci

Lako pronađe novog partnera, ne pada mu teško da raskine vezu. Nekad se čini da je njemu sve to jako jednostavno, ali on se brani osmehom i bežanjem u drugu vezu. Blizanci uvek imaju ‘rezervu’ i objašnjenje zašto neki odnos nije bio kako treba.

Rak

Raku jako teško pada svaki raskid. U stanju je da jako dugo bude u lošoj vezi samo zato što ne voli da nešto menja. Njemu veza postane navika, a to je uglavnom i uništi. Rak teško raskida vezu, ali mu je teško i zbog partnerove porodice i prijatelja, jer se uvek zbliži sa svima.

Lav

Ako nešto zna da radi maestralno, to je onda raskid. Lav neće to uraditi na običan jednostavan način, nego će objaviti to svima, smisliti neku situaciju koja će dovesti do raskida i uvek će okriviti drugu osobu za problem. Posle nekog vremena lako se može pomiriti sa tom osobom, samo ako mu odgovara, ponašaće se kao da se ništa nije desilo. Lav mora da radi kako on hoće, pa nije lako biti njegov partner.

Devica

Lako podnosi raskid naizgled, lako raskida sa partnerom, ali pati u tišini. Smatra neracionalnim da pati ako ima posao i normalan život, jer ljubv nije na prvom mestu. Devica je ozbiljan i racionalan znak koji ne pravi buku oko svega toga, nego nastavlja dalje.

Vaga

Kaže da je gotovo, ali onda shvati da to ipak ne želi. Lako ostavlja partnera, ali uvek ga drži kao opciju. Nikad sa Vagom nije gotovo, sem ako uđe u brak sa nekim ili se odseli. Vaga je neodlučna i stalno razmišlja da li je to što hoće dobro ili loše. Nesigurna je i kad raskine, ali zato joj svi daju više šansi da popravi stvar.

Škorpija

Jako teško raskida, sem ako nema već drugu opciju. Škorpija vrlo dobro zna kako da raskine i da ta druga osoba i dalje želi da bude sa njom. Ona jednostavno misli da je nezamenljiva ii ma dosta samopouzdanja. Ne podnosi ako neko raskine sa njom, u stanju je da pozove mnogo puta, da pošalje million poruka, da bi shvatila zašto se to desilo.

Strelac

Uvek je kod njega opcija posle raskida veza bez obaveza. Strelac teško podnosi potpuni prekid, jer tako misli da će povrediti drugu osobu, a to nije ok. Nastavljanje odnosa, makar i prijateljskog njemu odgovara. Ako njega ostave, prilično je ljut i ne želi nikog da vidi i niko mu ne treba. Teško se vezuje, ali još teže ‘razvezuje’.

Jarac

Ovaj znak možda najbolje razume pojam raskid. On zna da nema potrebe da se neko vraća na staro. Ako raskida to baš naglasi partneru. Ako njega ostave, isto tako zna šta mu je činiti. Nema potrebe da gubi vreme na tugovanje, nego će se posvetiti poslu dok ne nađe osobu koja mu odgovara.

Vodolija

Vodolija uvek želi da ostane prijatelj sa bivšim partnerom. Njoj je to normalno. Ne želi da se zamera, ne želi da se svađa. Nerazumevanje je po njenom mišljenju uvek problem, ali i različiti ciljevi i planovi za budućnost. Ona je jako hladna kada ostavlja i radi to kad zna da ne može odnos biti bolji. Ako nju ostave, pokušava na svaki način da ostane u životu partnera, makar kao prijatelj.

Ribe

Neće biti lako ako ostavite ovu osobu, ali ni ako ona Vas ostavi. Ribe žale za partnerom, bilo da je njihova greška što nisu zajedno ili ne. Uvek žele da sve to prođe mirno, ali prekidaju svaki kontakt. Ponašaće se na ulici kao da ne poznaju bivšeg. Ako njih ostave, iako se iznerviraju i traže objašnjenje, lako to prebrode.

Njima su zvezde naklonjene: Ova dva znaka nikada neće raskinuti

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

70 Shares
Share via
Copy link